Χαλκιδική: Αγιασμός για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Καλλιθέα

Χαλκιδική: Το πρώτο σπίτι τους αποκτούν οι αθλητές και οι νέοι από την πρωτοβουλία που πήρε ο δήμος Κασσάνδρας με την θεμελίωση του κλειστού γυμναστηρίου στην Καλλιθέα.

Δήμος Κασσάνδρας: Η τελετή αγιασμού που πραγματοποιήθηκε παρουσία της δημάρχου Κασσάνδρας Αναστασίας Χαλκιά, στα θεμέλια του κτίσματος που θα ανεγερθεί το κλειστό Γυμναστήριο Κασσάνδρας, επισφράγισε την κατασκευή της υπερσύγχρονης αθλητικής υποδομής που θα αποκτήσει η Καλλιθέα και ταυτόχρονα οι αθλητές, οι νέοι και τα παιδιά όλου του δήμου Κασσάνδρας.

Δηλώσεις δημάρχου Κασσάνδρας

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσουμε την τελετή αγιασμού του κλειστού γηπέδου Καλλιθέας, ενός έργου που παραλίγο να απενταχθεί από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα υλοποίησης του και με πολύ προσπάθεια και κόπο, καταφέραμε να το διατηρήσουμε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης και να αρχίσουμε την κατασκευή του» υπογράμμισε η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά η οποία αφιέρωσε το νέο κλειστό γήπεδο στους αθλητές, στα παιδιά και τους νέους του δήμου Κασσάνδρας.

«Δεν θα είναι το πρώτο κλειστό γήπεδο που κατασκευάζουμε. Σύντομα θα βάλουμε μπροστά τη διαδικασία για ακόμη ένα κλειστό γήπεδο στο δήμο μας» ανακοίνωσε η δήμαρχος και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για να αρχίσει το έργο και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο διοικητικών υπηρεσιών, Φωτεινή Μίζογλου, τον πρόεδρο της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργο Πασαλή και τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χαλκιδικής.

Δηλώσεις αντιδημάρχου τεχνικών Υπηρεσιών

«Το γήπεδο αυτό θα είναι και ένας πόλος έλξης και για τα νέα παιδιά και γενικά για τον αθλητισμό στην περιοχή μας. Ήρθε η στιγμή που η Ευρώπη 87 απέκτησε το δικό της σπίτι και δεν θα γυρίζει από δω και από κει στα γήπεδα» υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Στακινός.

Δηλώσεις προέδρου ΑΝΕΤΧΚΑ

«Το έργο πέρασε από παρά πολλά στάδια και δεν το κρύβω ότι ακόμη και εγώ δεν πίστευα ότι θα πραγματοποιηθεί. Η κατασκευή του γηπέδου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην κυρία Χαλκιά και είναι ένα έργο το οποίο χρειαζότανε όλη η Κασσάνδρα, η ομάδα του Πευκοχωρίου και γενικά η νεολαία της περιοχής» τόνισε ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ, Γιώργος Πασαλής.

Δηλώσεις Γενικού Γραμματέα ΚΑΟΧ

«Το γήπεδο θα το χρησιμοποιήσουμε ως έδρα όπου θα γίνονται αγώνες ενώ με την ολοκλήρωση του θα δοθεί κίνητρο σε παιδιά για να ενισχύσουν τα τμήματα υποδομών μπάσκετ που φθίνουν τα τελευταία χρόνια» τόνισε ο Μάριος Παπαστεφάνου Γενικός γραμματέας ΚΑΟΧ.

Η νέα υπερσύγχρονη αθλητική υποδομή, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ συγχρηματοδοτείται από κοινοτική συμμετοχή (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) και εθνική συμμετοχή (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων) και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (Μέτρο 19.2. CLLD/LEADER).

αγιασμός δήμος Καλλιθέας γυμναστήριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *