Χαλκιδική: Η πιο ωραία γυναίκα από την Ινδία είναι εδώ! (ΦΩΤΟ)

MISS INDIA WORLDWIDE

Μεγάλος ο ανταγωνισμός στα καλλιστεία

Μεγάλος ο ανταγωνισμός στα καλλιστεία

Αρωμα… Ινδίας αυτές τις μέρες στη Χαλκιδική. Και αυτό γιατί διεξήχθη διαγωνισμός για την ανάδειξη της ομορφότερης έγγαμης στο Πόρτο Καράς. Πιο συγκεκριμένα, 175γυναίκες από κάθε γωνιά της Ινδίας αλλά και εκτός συνόρων της χώρας ταξίδεψαν στην Ελλάδα με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου Mrs India Worldwide 2019.

MISS INDIA WORLDWIDE

Οι διαγωνιζόμενες, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Life-Events.gr, είναι ντυμένες ομοιόμορφα με κόκκινο σάρι, που είναι και η παραδοσιακή τους ενδυμασία. Ο διαγωνισμός διεξήχθη 18 Οκτωβρίου στο Πόρτο Καρράς και η Σταρ Mrs India θα γίνει πρέσβειρα της εταιρίας Shri Sai Entertainment που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του event, με σκοπό να προωθήσει να διαφημίσει και να προωθήσει τον ινδικό πολιτισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ κέρδισε και πλούσια δώρα.

Διαβάστε επίσης
Χαλκιδική: Εκδόσεις της Ε.Ε. στη βιβλιοθήκη του σχολείου στον Στανό
MISS INDIA WORLDWIDE

Μεγάλη όμως είναι η προβολή που έλαβε και η χώρα μας καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια των Ινδικών Καλλιστείων, οι διαγωνιζόμενες φωτογραφίζονταν με φόντο τα σημαντικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα, ενώ ολόκληρη η εκδήλωση προβλήθηκε σε εκατομμύρια άτομα απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από τα social media των διαγωνιζομένων, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Ινδίας.

MISS INDIA WORLDWIDE
MISS INDIA WORLDWIDE
MISS INDIA WORLDWIDE