Το χειροποίητο κόσμημα της “Αγάπης”

Ιδανική επιλογή για τα δώρα των γιορτών των Χριστουγέννων Η Αγάπη Σιάμη ασχολείται με το κόσμημα από νεαρή ηλικία μέσα από την Οικογενειακή Επιχείρηση. Τα τελευταία 3 χρόνια στεγάζεται στο νέο της κατάστημα στην οδό Φράγκων 2 – 4 στο κτήριο των Διοικητικών Δικαστηρίων όπου και παρουσιάζει εκτός από τις δικές της κατασκευές και άλλα […]

Ιδανική επιλογή για τα δώρα των γιορτών των Χριστουγέννων

Η Αγάπη Σιάμη ασχολείται με το κόσμημα από νεαρή ηλικία μέσα από την Οικογενειακή Επιχείρηση. Τα τελευταία 3 χρόνια στεγάζεται στο νέο της κατάστημα στην οδό Φράγκων 2 – 4 στο κτήριο των Διοικητικών Δικαστηρίων όπου και παρουσιάζει εκτός από τις δικές της κατασκευές και άλλα περίτεχνα κοσμήματα και ξεχωριστά αντικείμενα που μπορείτε να προσφέρετε ως δώρα.

Το κατάστημα έχει τον τίτλο “Αγάπη Κόσμημα Δώρο” και εκεί θα συναντήσετε την Αγάπη Σιάμη να κατασκευάζει τα χειροποίητα κοσμήματα της και θα μπορέσετε να την συμβουλευτείτε αλλά και να συζητήσετε μαζί της για τις δικές σας επιλογές ανάμεσα στα κοσμήματα της ή και να σας προτείνει κάποιο αντικείμενο απο τα χιλιάδες που βρίσκονται στο κατάστημα της.

Διαβάστε επίσης
Ο δήμος Θεσσαλονίκης παρουσίασε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Όλα είναι κατασκευασμένα με τέχνη και φαντασία που προσθέτει αλλά και ορυκτές πέτρες που η κάθε μία από αυτές έχει την δική της αναφορά σε θέματα επιρροής και επίδρασης στον ψυχικό μας κόσμο. Επισκεφτείτε το κατάστημα “Αγάπη Κόσμημα Δώρο” για να επιλέξετε τα δώρα των φετινών εορταστικών ημερών.

Μπείτε τη σελίδα στο Facebook εδώ