Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις με τον Τουριστικό Ομιλο Ζορπίδη

Ανταγωνιστικά πακέτα διακοπών για την Ευρώπη Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και για αρκετούς είναι διάστημα ξεκούρασης και απόδρασης. Ηδη, παρατηρείται κινητικότητα στις κρατήσεις για την περίοδο αυτή και τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Ο Τουριστικός Ομιλος Ζορπίδη προσφέρει στους πελάτες μια ευρεία γκάμα επιλογών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Σε παρουσίαση που έγινε στο πλαίσιο της Philoxenia στη […]

Ανταγωνιστικά πακέτα διακοπών για την Ευρώπη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και για αρκετούς είναι διάστημα ξεκούρασης και απόδρασης. Ηδη, παρατηρείται κινητικότητα στις κρατήσεις για την περίοδο αυτή και τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά.

Ο Τουριστικός Ομιλος Ζορπίδη προσφέρει στους πελάτες μια ευρεία γκάμα επιλογών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Σε παρουσίαση που έγινε στο πλαίσιο της Philoxenia στη ΔΕΘ, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Μιχάλης Ζορπίδης, σκιαγράφησε την έως τώρα εικόνα ανακοινώνοντας τη νέα επίσημη συνεργασία με την Aegean Airlines. Παράλληλα, τόνισε πως ήδη έχουν γίνει περισσότερες από 1.000 κρατήσεις για τα Χριστούγεννα και τα συνολικά στοιχεία του έτους δείχνουν αύξηση 15%.

Διαβάστε επίσης
Η Λάρισα αποκτά το «Πάρκο των Ευχών»

Ο Ομιλος Ζορπίδη προσφέρει στους πελάτες του την ταξιδιωτική ασφάλιση που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή χωρίς επιπλέον κόστος, όπως και η πληρωμή σε άτοκες δόσεις. Για φέτος, οι προορισμοί σε όλη την Ευρώπη έχουν αυξηθεί, ενώ δίνοντας έμφαση στην ποιότητα ο Τουριστικός Ομιλος Ζορπίδη διαθέτει πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε πακέτα τετράστερων ξενοδοχείων.

Ο Μιχάλης Ζορπίδης μίλησε στην κάμερα του Life-Events.gr για την τουριστική περίοδο των Χριστουγέννων…