Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τις «Παιδικές Καρδιές»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α. Με σύνθημα «Αγκαλιάστε και εσείς τις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ με την αγάπη σας για να συνεχίσουν να πάλλονται με αισιοδοξία», ο Σύλλογος «Παιδικές Καρδιές», πραγματοποίησε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του, στο διάδρομο προς την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α. Τις πανέμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, καθώς επίσης τις μαρμελάδες, […]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α.
Με σύνθημα «Αγκαλιάστε και εσείς τις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ με την αγάπη σας για να συνεχίσουν να πάλλονται με αισιοδοξία», ο Σύλλογος «Παιδικές Καρδιές», πραγματοποίησε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του, στο διάδρομο προς την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α.

Τις πανέμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, καθώς επίσης τις μαρμελάδες, τα λικέρ κτλ ετοίμασε με πολλή αγάπη και μεράκι η δημιουργική ομάδα του Συλλόγου.

Ο κόσμος έμεινε κατενθουσιασμένος από αυτά που αντίκρισε, προμηθεύτηκε τα χριστουγεννιάτικα του δώρα και το πιο σημαντικό, είναι πως συνέβαλλε με το δικό του τρόπο για τον ιερό αυτό σκοπό.

Παρόμοιες δράσεις αξίζουν υποστήριξης απ’ όλους μας, ο καθένας όπως μπορεί.


Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σύλλογος Παιδικές Καρδιές ιδρύθηκε από γονείς παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες το 1990 στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.


Είναι Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ειδικά πιστοποιημένος από το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & εποπτεύεται οικονομικά & διοικητικά από τον Δήμο Καλαμαριάς.