Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Ξηροκρήνης

Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ξηροκρήνης (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζάρι και τα έσοδα θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρία Ατόμων με Αυτισμό (Παράρτημα Θεσσαλονίκης).

Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί από τις 17:00 έως τις 20:00 στον προαύλιο χώρο του παιδικού σταθμού στην Ξηροκρήνη (Βερατίου 6).

Τα παιδιά και το προσωπικό του Δ.Π Σ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιατικο παζάρι τους, με φιλανθρωπικό σκοπό για να γιορτάσετε μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων. Η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή με κάλαντα, τραγούδια, κεράσματα, ζεστά ροφήματα, face painting και άλλα. Κάντε τις χριστουγεννάτικες αγορές σας και απολαύστε την όμορφη αυτή γιορτή.

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ξηροκρηνης του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ (Βερατίου 6 με Ρεγκουκου) επαναλειτουργησε το 2017,μετά από ανακαίνιση του κτιρίου, όπου στεγαζόταν παιδικός σταθμός από το 1937. Σήμερα στον παιδικό σταθμό λειτουργούν δύο τμήματα για παιδιά ηλικίας 2.5 χρονών μέχρι την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Τα παιδιά μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον κάνουν τα πρώτα τους “μαθητικά ” βήματα με οδηγούς έμπειρες και γεμάτες αγάπη παιδαγωγούς.
Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη και η αγάπη μεγαλώνει όταν τη μοιράζεσαι

χριστουγεννιάτικο παζάρι ξηροκρήνη