Η δέκατη Έκθεση Ολλανδικών Πανεπιστημίων στο ΑΠΘ

ΑΠΘ

Την ερχόμενη την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018  Με τη συμμετοχή 11 Ολλανδικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων διεθνούς κύρους, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φιλοξενεί τη δέκατη κατά σειρά Έκθεση Ολλανδικών Πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 […]

Την ερχόμενη την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 

Με τη συμμετοχή 11 Ολλανδικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων διεθνούς κύρους, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φιλοξενεί τη δέκατη κατά σειρά Έκθεση Ολλανδικών Πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 από τις 9:00 έως τις 16:00, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.

Συμμετέχουν τα Ιδρύματα: TU Eindhoven University of Technology, University of Twente, University of Groningen, VU University Amsterdam, Leiden University, Radboud University, Tilburg University, Maastricht University, Utrecht University, Wageningen University, University of Amsterdam.

Διαβάστε επίσης
ΑΠΘ: Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, εκπρόσωποι των Ολλανδικών Ιδρυμάτων θα παρέχουν πληροφορίες και συμβουλές σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και ερευνητές για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται και για τις δυνατότητες εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στα Πανεπιστήμιά τους.

Επιπρόσθετα, εκπρόσωποι της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Ολλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών θα παρέχουν γενική ενημέρωση για τις σπουδές αλλά και για τη διαμονή στις Κάτω Χώρες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.