Δεκατιανό σε 343 παιδιά από το Δήμο Παύλου Μελά

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών & Προνοιακών θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά οργάνωσε και για τη φετινή σχολική χρονιά 2017-2018 τη δράση της διανομής ειδών δεκατιανού σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τις δημοτικές ενότητες Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας του δήμου. Η διανομή έγινε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, στο χώρο του Γυμναστηρίου άρσης […]

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα

Το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών & Προνοιακών θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά οργάνωσε και για τη φετινή σχολική χρονιά 2017-2018 τη δράση της διανομής ειδών δεκατιανού σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τις δημοτικές ενότητες Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας του δήμου.

Η διανομή έγινε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, στο χώρο του Γυμναστηρίου άρσης βαρών (Καραολή & Δημητρίου 3) και δόθηκαν πακέτα σε γονείς 343 παιδιών.

Στόχος ήταν να παρέχουμε προϊόντα δεκατιανού (γάλα, μαρμελάδα, πραλίνα, μαργαρίνη, μπισκότα, κρουασάν, μηλόπιτα, κερασόπιτα, σοκολατόπιτα, δημητριακά, παριζάκι) σε παιδιά των οποίων οι γονείς αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Θερμαϊκού: Ξεκίνησε το πρόγραμμα διανομής δωρεάν γευμάτων

Η δράση του τμήματος υπακούει στη λογική της κοινωνικής παρέμβασης, οργανώνεται πάντα με εχεμύθεια και διακριτικότητα και ευελπιστούμε με τα μέσα που διαθέτουμε να ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η υλοποίηση της δράσης έγινε σε συνεργασία με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων του δήμου και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των μαθητών των δημοτικών σχολείων, οι οποίοι πάντα στέκονται αρωγοί των δράσεων.