«Δεν ευθύνεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης για τα Αιγύπτια»

Δημήτρια Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης dimarxeio thessalonikis Δήμος Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ΑΣΕΠ πρόγραμμα Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση της Διοίκησης και οι ευθύνες για την ματαίωση της γιορτής

Η ανακοίνωση της Διοίκησης και οι ευθύνες για την ματαίωση της γιορτής

Επίσημη θέση πήρε η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με την ακύρωση των φετινών “Αιγυπτίων”, κάνοντας λόγο για “κανονιστική απόφαση που έχει εγκριθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης”.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση :

“Σχετικά με την ακύρωση των «Αιγυπτίων 2019 – Street Live Music Festival» στην περιοχή Λαδάδικα, θέλουμε να πληροφορήσουμε τους πολίτες πως για αυτήν την εξέλιξη δεν ευθύνεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Η διάθεση κοινόχρηστου δημοσίου χώρου ρυθμίζεται από κανονιστική απόφαση που έχει εγκριθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι κανόνες υπάρχουν για να ισχύουν έναντι όλων και η παρούσα διοίκηση σκοπεύει να τους τηρήσει. Το κόστος που κλήθηκαν οι διοργανωτές να καταβάλουν αφορά στην τοποθέτηση εξέδρας και προκύπτει αντικειμενικά από το μέγεθος αυτής.

Διαβάστε επίσης
Ψηφιακό επιστημονικό συνέδριο για το άγχος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει την επιχειρηματικότητα, όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και αντιμετωπίζει όλα τα αιτήματα με βάση τους σχετικούς νόμους και κανόνες. Καθήκον του Δήμου είναι να υπερασπίζεται το συμφέρον όλων των πολιτών και να διασφαλίζει το σεβασμό του δημοσίου χώρου.”.