Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού

εξετάσεις μαστογραφία

Στις 31 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στον μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δράσεις προληπτικού κλινικού ελέγχου μαστού,  στις 31 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου.

Μάλιστα οι εξετάσεις θα διενεργηθούν με τη συνδρομή των ειδικευμένων χειρουργών μαστού Θεόδωρου Αργυρίου, Αναστασίας Αμανατίδου και Ζαμπίας Κουκουριτάκη, το Σάββατο 31/10/2020, ώρες 9.30-14.00, στο ισόγειο του Δημαρχείου Ευόσμου και την Κυριακή 1/11/2020, ώρες 9.30-14.00, στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού, στην οδό Σμύρνης 25.

Οι ενδιαφερόμενες κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου μπορούν να κλείσουν τηλεφωνικό ραντεβού (στο 2310 759766), ενώ της Δημοτικής Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας και στο τηλέφωνο: 2310 764779.

Διαβάστε επίσης
Κλειστό λόγω θετικού κρούσματος το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων, με απαραίτητη προϋπόθεση τη χρήση μάσκας.

Οι δράσεις διοργανώνονται από το Τμήμα Προστασίας και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Κορδελιού- Ευόσμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της διήμερης δράσης θα λειτουργήσει περίπτερο ενημέρωσης και εγγραφής στο 8ο Sail for Pink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *