Δήμος Νεάπολης Συκεών: Στην τελική ευθεία η εκμίσθωση ακίνητου στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

δήμος Νεάπολης - Συκεών

Για 27 χρόνια με δικαίωμα παράτασης για άλλα τρία χρόνια

Σύμφωνα με την ΑΔΣ 208/2020, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών προτίθεται να διεξάγει δημόσια, φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για τη μακροχρόνια εκμίσθωση για τουριστικούς σκοπούς (άρθρο 6 παρ.17 του Ν.2160/1993, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 23 του Ν.4179/2013) ακινήτου ιδιοκτησίας του (κληροτεμαχίου με αριθμό 1217 εκτός σχεδίου) στην αγροτική περιοχή της κοινότητας της Ν. Ποτίδαιας του δήμου Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής.

Βασικός στόχος του δήμου Νεάπολης-Συκεών είναι η επιλογή κατάλληλου μισθωτή, ο οποίος θα μισθώσει την ανωτέρω έκταση με σκοπό την ανακαίνιση, αναβάθμιση, εκμετάλλευση και αξιοποίησή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού δίνεται η δυνατότητα δόμησης κτιριακών τουριστικών εγκαταστάσεων 4.650 τ.μ., συνυπολογίζοντας και τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις 1.764,17 τ.μ., ενώ προβλέπεται ελάχιστη επένδυση 800.000 ευρώ. Η Μίσθωση είναι για 27 χρόνια με δικαίωμα παράτασης μετά από έγκριση του Δ.Σ για αλλά 3 χρόνια και το ελάχιστο ποσό εκκίνησης της μίσθωσης 70.000 ευρώ το έτος.

Διαβάστε επίσης
Εκπαιδευτικοί τεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών επισκέφθηκαν το δήμο Νεάπολης - Συκεών

Ειδικότερα, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, αξιοποιώντας τη δημοτική περιουσία, εκμισθώνει το ακίνητο αυτό προκειμένου να επαναλειτουργήσει ως οποιασδήποτε μορφής τουριστικής επιχείρησης. Αποσκοπεί στην προσέλκυση ενδιαφερομένων επενδυτών, οι οποίοι αποδεδειγμένα διαθέτουν τη δέουσα επιχειρηματική και τεχνική εμπειρία, καθώς και χρηματοοικονομική επάρκεια, ώστε να αντιληφθούν και να συμμετάσχουν στην υλοποίηση των σκοπών του, με απώτερο στόχο το συγκρότημα να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης και προβολής της ευρύτερης περιοχής.

Πληροφορίες

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών καλεί τους ενδιαφερόμενους, για περισσότερες πληροφορίες επί των όρων, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του δήμου (www.dimosneapolis-sykeon.gr) ή επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του δήμου,

είτε ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

[email protected]

[email protected] ,

είτε ταχυδρομικά:

-Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, Στρ. Στεφ. Σαράφη και Ι. Μιχαήλ 1, ΤΚ 56625, Συκιές, Θεσσαλονίκη Γραφείο Εσόδων και Περιουσίας – Τηλ.: 2313313143/ 2313313107

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *