Δήμος Θεσσαλονίκης: Συνεχίζεται το πρόγραμμα “Σχολές Γονέων”

H Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης θα υλοποιήσει για το χειμερινό εξάμηνο του 2020 από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, το Πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» που θα περιλαμβάνει 10 δίωρες ομαδικές συναντήσεις γονέων.

Ειδικότερα, σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση των νέων γονιών του Δήμου μας με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών, για θέματα που αφορούν στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και τις αρχές της συμβουλευτικής ψυχολογίας.

Ο συντονισμός της ομάδας θα γίνεται από ψυχολόγο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης και οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου (Γρ.Ξενοπούλου 8), κάθε Δευτέρα 17:00 με 19:00. Η συμμετοχή των γονέων είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης
Στη χρήση απινιδωτή εκπαιδεύτηκαν δημοτικοί αστυνόμοι στην Θεσσαλονίκη

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να συμπληρώσουν μια αίτηση συμμετοχής την οποία μπορούν να παραλάβουν από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων (Μοναστηρίου 53-55, 6ος όροφος) πρωινές ώρες 8:00- 14:00, είτε μπορούν να εκτυπώσουν από τον σύνδεσμο παρακάτω. Η αίτηση θα αποσταλεί με fax στα τηλέφωνα: 2310-509048 και 2310-819515 ή θα σταλεί με e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2310-509038, πρωινές ώρες 8:00-14:00μμ .

O Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χάρης Αηδονόπουλος τόνισε:

«Η συνέχιση του επιτυχημένου Προγράμματος «Σχολές Γονέων» θεωρείται και φέτος αυτονόητη, καθώς συμβάλλει στη στήριξη των γονέων στο δύσκολο και συνάμα συναρπαστικό έργο διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους και ταυτόχρονα στοχεύει στη βελτίωση των καθημερινών σχέσεων και της επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *