Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Παθολογική Κλινική του ΑΠΘ

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 Σε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από ειδικευμένους Ιατρούς και άλλους Επαγγελματίες Υγείας της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του ΑΠΘ θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν όσοι επισκεφθούν, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 16.30-19.30, τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Ακροπόλεως, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του […]

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Σε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από ειδικευμένους Ιατρούς και άλλους Επαγγελματίες Υγείας της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του ΑΠΘ θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν όσοι επισκεφθούν, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 16.30-19.30, τον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Ακροπόλεως, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του ΑΠΘ, σε συνέχεια των προηγούμενων παρόμοιων εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Καστοριά και την Κοζάνη, και στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της, συμβολικά, ανήμερα της εορτής των Αγίων Αναργύρων, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση συμβουλευτικής και παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Το ΑΠΘ ακύρωσε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την πόλη

Η συμβουλευτική και οι ιατρικές υπηρεσίες θα παρέχονται από Ιατρούς διάφορων Ειδικοτήτων (Παθολογίας -και εξειδικεύσεων Διαβητολογίας, Λοιμωξιολογίας, Υπερτασιολογίας- Αιματολογίας, Γαστρεντερολογίας, Ενδοκρινολογίας, Νεφρολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας, Γυναικολογίας, Ορθοπεδικής, Ουρολογίας, Χειρουργικής, Νευρολογίας, Ψυχιατρικής), καθώς και άλλους Επαγγελματίες Υγείας (Νοσηλευτές, Διατροφολόγους, Ποδολόγους, Φυσιοθεραπευτές, Γυμναστή). Ειδικότερα, θα παρέχονται οδηγίες και από ειδικούς σε θέματα διατροφής, άσκησης και περιποίησης ποδιών και δερματικών ελκών.

Η συμβουλευτική και η εξέταση θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ιερού Ναού των Αγίων Αναργύρων και του ΚΑΠΗ της 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.