Δύο σημαντικές πρωτοβουλίες του ΕΕΘ

Τι ετοιμάζει αύριο το Επιμελητήριο Δύο σημαντικές για την Θεσσαλονίκη πρωτοβουλίες συνεργασίας και κοινής δράσης αναλαμβάνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Η πρώτη αφορά την ευταξία στο κέντρο της πόλης και την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών και άλλων προϊόντων, που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τους τελευταίους μήνες. Το Επιμελητήριο μας συγκαλεί για αύριο Τετάρτη σύσκεψη, στην […]

Τι ετοιμάζει αύριο το Επιμελητήριο

Δύο σημαντικές για την Θεσσαλονίκη πρωτοβουλίες συνεργασίας και κοινής δράσης αναλαμβάνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Η πρώτη αφορά την ευταξία στο κέντρο της πόλης και την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών και άλλων προϊόντων, που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τους τελευταίους μήνες. Το Επιμελητήριο μας συγκαλεί για αύριο Τετάρτη σύσκεψη, στην οποία έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι από το Υφυπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τα άλλα δύο Επιμελητήρια, Ε.Β.Ε.Θ. και Β.Ε.Θ. Στόχος της σύσκεψης είναι να συζητηθούν και να αποφασιστούν τρόποι με τους οποίους το φαινόμενο θα μπορούσε να καταπολεμηθεί. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη και 12 το μεσημέρι στα γραφεία του Ε.Ε.Θ.

Διαβάστε επίσης
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το δείπνο του ΕΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η δεύτερη πρωτοβουλία αφορά την ανάπτυξη καλύτερης συνεργασίας ανάμεσα στα Επιμελητήρια της πόλης. Για τις 3 μ.μ. έχει προγραμματιστεί κοινή συνεδρίαση των τριών Διοικητικών Επιτροπών, στην οποία θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους με τους οποίους είναι δυνατή η διοργάνωση κοινών δραστηριοτήτων που θα ενισχύουν την παραγωγική διαδικασία και την Αγορά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προσπαθεί πάντα να λειτουργεί προς όφελος του κοινωνικού συλλόγου. Και ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μόνο μέσα από συνέργιες, συναντίληψη και διάθεση συνεργασίας. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στις δράσεις αυτές, με την ελπίδα πως μαζί, οι εμπλεκόμενοι φορείς μπορούμε κάτι καλύτερο να σχεδιάσουμε, κάτι καλύτερο να πετύχουμε», δήλωσε, με την ευκαιρία των δύο συναντήσεων ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. Μιχάλης Ζορπίδης.