ΕΕΘ: Webinar για την εστίαση τον ψηφιακό κόσμο της επικοινωνίας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), και η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κατάρτισης και Εκπαίδευσης διοργανώνουν το Διαδικτυακό (Webinar) σεμινάριο με τίτλο: “Μια γεύση branding: Τα πρώτα βήματα μιας επιχείρησης εστίασης στον ψηφιακό κόσμος της επικοινωνίας”

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το Σάββατο 17 Απριλίου 2021, ώρα 18.30 και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες της εστίασης και σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτήν. Η εκδήλωση υπερθεματίζει το γεγονός ότι κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα που θέλει να την αναγνωρίζουν και να την εμπιστεύονται πρέπει να “κτίσει” τη δική της ξεχωριστή εικόνα, το brand της.

Το σεμινάριο θα μας βοηθήσει να μάθουμε τι να ζητήσουμε από τους επαγγελματίες της επικοινωνίας και πως να αξιολογήσουμε τις προτάσεις τους, καθώς η στρατηγική διαφέρει από επιχείρηση σε επιχείρηση, όπως και οι προϋπολογισμοί και οι ανάγκες μας. Με εργαλείο πια το σωστό branding θα εξοικειωθούμε με τον ψηφιακό κόσμο και την παρουσία μας εκεί. Social media vs search engines, remarketing, impact και άλλοι όροι των ειδικών θα εξηγηθούν απλά και κατανοητά. Θα υποδειχθούν επίσης βέλτιστοι τρόποι αξιοποίησης του ψηφιακού μας ίχνους, που δεν είναι άλλο παρά η συνέχεια της οικοδόμησης της μάρκας μας στο διαδίκτυο!

Διαβάστε επίσης
Στην Ελλάδα για πρώτη φορά το INTERNATIONAL SPORTS PERFORMANCE CONFERENCE

Οι ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι:

Χρήστος Χέλμης,
Branding strategist,
δημιουργικός διευθυντής της Colibri Branding & Design

Γιάννης Αγγέλου,
Δρ. Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας, ΑΠΘ
Social media expert, Μetavasis

Bασίλης Κατσάρας,
δημοσιογράφος ΕΡΤ3

Είσοδος* ελεύθερη μέσω του link: https://zoom.us/meeting/register/tJYof-mrqTItHdRUgsdJJzyx9GxQIZoE70Mj

Η διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου (Webinar) θα είναι 2,5 ώρες και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παίρνουν το λόγο και να θέτουν τα ερωτήματα τους.

* Για να συνδεθείτε στο παραπάνω link απαιτείται υπολογιστής με ηχεία ή Headphones, είτε Tablet, είτε Smartphone. Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, λόγω των περιορισμένων θέσεων, προτείνεται η προεγγραφή σας τουλάχιστον μία ημέρα πριν από την ημέρα διεξαγωγής του.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου μπορεί να γίνει επίσης στο www.eeth.gr και στις σελίδες Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο Facebook και στο Youtube.

Την παραγωγή και την τεχνική υποστήριξη ανέλαβε η LIFE EVENTS ΚΟΙΝΣΕΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *