Εγκαίνια Ιατρείου Συγγενών Καρδιοπαθειών στο ΑΧΕΠΑ

Ενας από τους στόχους του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές»

Ο Σύλλογος Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές» ιδρύθηκε στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη το 1990 από γονείς παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες. Είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, υπόκειται σε κρατικό έλεγχο και έχει πιστοποιηθεί ως φορέας παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα και στο Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Ενας από τους στόχους του συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» για την βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης επετεύχθη.
Στις 27 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στα εξωτερικά ιατρεία του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ θα γίνουν τα εγκαίνια του Ιατρείου Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων & της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής, το οποίο εξοπλίστηκε με την πολύτιμη συνδρομή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από το ενημερωτικό έντυπο του Συλλόγου και από το site: www.paidikeskardies.gr
Σκοποί του συλλόγου είναι να βοηθήσει και να στηρίξει τις οικογένειες στο δύσκολο αγώνα τους και να μπορέσει να διεκδικήσει για τα άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες τα δικαιώματά τους. Οι ανάγκες των νοσοκομείων και των πολύπαθων ατόμων με Συγγενείς Καρδιοπάθειες είναι μεγάλες. O Σύλλογός προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες περίθαλψης βοηθώντας ώστε η διάγνωση & η παρακολούθηση να γίνεται στην πόλη μας. Με τον τρόπο αυτό πλέον οι γονείς και τα παιδιά δεν υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις και να υφίστανται μεγάλη σωματική και οικονομική ταλαιπωρία. Επιπλέον, προσπαθεί να ενισχύσει, όσο μπορεί, τις ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες των παιδιών στην αντιμετώπιση της ασθένειας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *