Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην Καλαμαριά

Την Δευτέρα στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και τους αγώνες της, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο «Γυναίκα, στους αιώνες πάντα η ίδια» την Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ, στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη». […]

Την Δευτέρα στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη»

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Καλαμαριάς, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και τους αγώνες της, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο «Γυναίκα, στους αιώνες πάντα η ίδια» την Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ, στο δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Η εκδήλωση με αναφορά στη γυναίκα, για τον σημερινό της ρόλο, τις νέες προκλήσεις και τους νέους προβληματισμούς αλλά και τη συνδρομή της στα μεγάλα ζητήματα, θα πλαισιώνεται με βίντεο, αφηγήσεις, χορό, θέατρο και τραγούδι. Συμμετέχουν η Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς, ο Χορευτικός όμιλος Θεσσαλονίκης και η Ομάδα Θεάτρου «ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ».

Διαβάστε επίσης
Πρόεδρος ΣΕΓΕ: "Η οικονομική ανεξαρτησία αποτελεί το «κλειδί» για να ξεφύγουν από τη βία και την κακοποίηση οι γυναίκες"

Ταυτόχρονα στο χώρο του θεάτρου, το τμήμα Κεραμικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, θα εκθέσει κεραμικά και γλυπτικά έργα, με θέμα «Γυναίκα εσύ».