Εκδήλωση για την προσβασιμότητα Κωφών και Βαρήκοων στην Θεσσαλονίκη

Το προσεχές Σάββατο 17 Μαρτίου Η Σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl, Sign me in your life, πραγματοποιεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 14 στη Θεσσαλονίκη, στις 17:00 την εκδήλωση με τίτλο: «De(a)finite access». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δράσεις και η φιλοσοφία της σχολής Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας Smiyl γύρω […]

Το προσεχές Σάββατο 17 Μαρτίου

Η Σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl, Sign me in your life, πραγματοποιεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 14 στη Θεσσαλονίκη, στις 17:00 την εκδήλωση με τίτλο: «De(a)finite access».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δράσεις και η φιλοσοφία της σχολής Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας Smiyl γύρω από την εκπαίδευση στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν οι προσβάσιμες υπηρεσίες που παρέχουν οι εταιρείες:
– dot2dot: πολιτιστική εταιρεία με θεματικές διαδρομές και εναλλακτικές ξεναγήσεις
– Normless: architecture studio & workplace
– the little foxes: baby theatre company
– Γουίλερ και Ντόνα: ένα κόμικ για τη διαφορετικότητα.

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος μαγείρεψε για το προσωπικό του "Γεννηματάς" (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Βασικές αρχές και καλές πρακτικές επικοινωνίας με Κωφούς και Βαρήκοους» από τους συγγραφείς του, Γαλήνη Σαπουντζάκη και Χρήστο Γεωργοκωστόπουλο. Θα προλογίσει ο κύριος Χρυσόστομος Παπασπύρου.