Εκθεση συλλεκτών Playmobil στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Ενα πάρκο ιδεών για  τους 15 συλλέκτες των αγαπημένων Playmobil… Στη Θεσσαλονίκη για το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου στο Pinewood American International Schools of Thessaloniki στήθηκαν συνολικά  3000 φιγούρες με διοράματα που οι δημιουργοί τους αφήνουν άφωνους μικρούς και μεγάλους. Παρουσιάζονται λοιπόν στο κλειστό γυμναστήριο  οι 12 άθλοι του Ηρακλή, τα Dragons, οι Ghostbusters, […]

Ενα πάρκο ιδεών για  τους 15 συλλέκτες των αγαπημένων Playmobil…

Στη Θεσσαλονίκη για το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου στο Pinewood American International Schools of Thessaloniki στήθηκαν συνολικά  3000 φιγούρες με διοράματα που οι δημιουργοί τους αφήνουν άφωνους μικρούς και μεγάλους. Παρουσιάζονται λοιπόν στο κλειστό γυμναστήριο  οι 12 άθλοι του Ηρακλή, τα Dragons, οι Ghostbusters, τα Fairytale Games, οι Μακεδονικές Φάλαγγες, οι Ρωμαϊκές Λεγεώνες, ένα απίθανο Λούνα Παρκ, ένα μεγάλο Water Park, οι χαρούμενοι Dino Playmosaurs, ένα διάσημο ακροβατικό Τσίρκο, μια Χριστουγεννιάτικη αγορά, ένα σχολείο, ένα μεγάλο επιτραπέζιο παιχνίδι Ιπποτών, ένα πάρτυ σκελετών και φαντασμάτων στο σπίτι του Halloween, η πιο διάσημη γειτονιά του Detroit Hood, το Apocalypto και οι Ελληνες οπλίτες πριν την Μάχη των Πλαταιών περίπου 479 π.Χ.

Στην κάμερα του Life-Events.gr μιλάνε για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου καθώς και την αγάπη τους για τα Playmobil ο Γιώργος Αγγελίδης Συλλέκτης και ο Ντένης Βεγγόπουλος Συλλέκτης και δημιουργός της Grecobil.

Ένα διήμερο χαράς για μικρά και ενήλικα παιδιά με πολλά happenings, παιχνίδια με έπαθλα, διαγωνισμούς Play-Mobil & Win, προβολές ταινιών Playmobil, Fun Games και κληρώσεις πλούσιων δώρων για όλους τους επισκέπτες.

Έλληνες συλλέκτες της γνωστής εθελοντικής ομάδας GRecobil Team παρουσιάζουν τη δουλειά τους μέσω μικρών και μεγάλων διοραμάτων, κατασκευασμένα αποκλειστικά από Playmobil.

Το PTFA του σχολείου φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του τη μεγάλη γιορτή Playmobil. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.