Ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού από το Αλμα Ζωής και το δήμο Παύλου Μελά

Σήμερα στις 18:00 στην ανω Ηλιούπολη Tα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Παύλου Μελά, o Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου προσκαλούν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας και τις οικογένειές τους, στην ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου […]

Σήμερα στις 18:00 στην ανω Ηλιούπολη

Tα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Παύλου Μελά, o Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου προσκαλούν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας και τις οικογένειές τους, στην ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 και ώρα 18.00, στο Κ.Α.Π.Η. της Άνω Ηλιούπολης, στην οδό Μαυρομιχάλη 5 (πάρκα Περικλέους), τηλέφωνο 2310665734.

Κάθε μέρα είναι μια καλή μέρα για να προσέξουμε παραπάνω την υγεία και τον εαυτό μας! Η ενημέρωση είναι μια καλή αρχή! Μάθε, πρόλαβε, αντιμετώπισε τον καρκίνο του μαστού!

Το Πρόγραμμα Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, για τον καρκίνο του μαστού, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά με δράσεις σε συνεργασία με το Δήμο Παύλου Μελά.

Για τη φετινή περίοδο προηγήθηκαν οι εκδηλώσεις στα Κ.Α.Π.Η. των οδών Τζαβέλα στη Σταυρούπολη και Βουλγαροκτόνου 1 της Νικόπολης, με μεγάλη συμμετοχή γυναικών από όλο το Δήμο Παύλου Μελά και με εξαιρετικούς ομιλητές μεταξύ των οποίων ο Χειρουργός Μαστού Θεόδωρος Κοντούλης, MD, PhD, FRCS, FEBS-BS και ο Χειρουργός, Ειδικών Παθήσεων Μαστού Χρήστος Κανιστράς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Χαιρετισμός
•Μαρία Σιωπίδου, Ταμίας Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης

Εισηγήσεις
•Αικατερίνη Σαββίδου, Χειρουργός Μαστού
•Βαγγελιώ Παπαθανασίου, Εκπαιδευόμενη Εθελόντρια Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Nομού Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008, από γυναίκες που βίωσαν τον καρκίνο του μαστού και με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Σκοπός του Πανελλήνιου Συλλόγου ήταν να συνεχιστεί το έργο του και στη Θεσσαλονίκη με στόχο να δοθεί και σε άλλες γυναίκες τη βοήθεια που χρειάζονται, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση και θεραπεία και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σκοπός του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Νομού Θεσσαλονίκης είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση των γυναικών που πάσχουν όπως επίσης και των μελών των οικογενειών τους, η συμβολή του στην απομυθοποίηση του καρκίνου και η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.