Εντυπωσίασαν και φέτος οι Κουδουνοφόροι του Σοχού (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ξεχωριστές εκδηλώσεις για άλλη μια χρονιά Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, στον Σοχό Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά. Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα έθιμα της ημέρας που προσελκύουν συνεχώς περισσότερο κόσμο. Το παρών έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μάρδας. Η γιορτή […]

Ξεχωριστές εκδηλώσεις για άλλη μια χρονιά

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, στον Σοχό Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα έθιμα της ημέρας που προσελκύουν συνεχώς περισσότερο κόσμο. Το παρών έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μάρδας.

Η γιορτή που στήθηκε τα είχε όλα… μουσική, κέφι, χορό, φαγητό και βέβαια τους Κουδουνοφόρους “Μέριου” που παρήλασαν στους δρόμους της κωμόπολης και ξεσήκωσαν τον κόσμο με τους κουδούνες τους.

Νωρίτερα, χόρεψαν πολιτιστικά συγκροτήματα από διάφορες περιοχές, αναβίωσε το έθιμο της συγχώρεσης και το δρώμενο της “Καμήλας”, ο παραδοσιακός γάμος του Σοχού και βέβαια όλα αυτά ενώ μοιραζόταν φασολάδα κι άλλα σαρακοστιανά εδέσματα.

Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr