Ερχεται στην Θεσσαλονίκη η School & Office North 2023

School & Office North 2023

Το διάστημα 11 έως και τις 13 Μαρτίου στη ΔΕΘ

Θεσσαλονίκη: Η έκθεση School & Office North 2023 είναι γεγονός. Η μοναδική εμπορική έκθεση του ευρύτερου κλάδου ειδών χαρτοπωλείου, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 13 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Περίπτερο 13), καθιστώντας τη Βόρεια Ελλάδα κέντρο των εξελίξεων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ειδών χαρτοπωλείου, παραγωγής, εμπορίας, εξαγωγής και εισαγωγής χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, DIY κατασκευών και παιχνιδιών, ενώ ένα σημαντικό κομμάτι της έκθεσης θα είναι αφιερωμένο στους Εκδοτικούς Οίκους.

Τη διοργάνωση και παραγωγή της School & Office North 2023, έχει αναλάβει η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου. Η Be Best, η οποία θα βρίσκεται στο τιμόνι της διοργάνωσης και της School & Office 2023 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 20 έως και 22 Μαΐου, διαθέτει μία πολυετή εμπειρία στον εκθεσιακό κλάδο αλλά και μία πολυσύνθετη ομάδα που δρα με στοχοπροσήλωση ώστε να προσφέρει στους συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες, μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Μέσα από το οργανωμένο δίκτυο προβολής της έκθεσης αλλά και το άρτια σχεδιασμένο πρόγραμμα διεξαγωγής της, κάθε επαγγελματίας, θα έχει την ευκαιρία να υλοποιήσει τους εμπορικούς στόχους του, να διευρύνει το δίκτυο των επαφών του και να επωφεληθεί σημαντικά από τη συμμετοχή του ανοίγοντας για την επιχείρησή του ένα σημαντικό κανάλι προβολής.

Παράλληλα με την έκθεση θα διεξαχθεί και ένα πρόγραμμα θεματικών δράσεων που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και θα περιλαμβάνει στοχευμένες παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage, θεματικά εργαστήρια αλλά και B2B συναντήσεις τις οποίες οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προγραμματίσουν μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή της έκθεσης.

Διαβάστε επίσης  1η Forward Green: Forum με θέμα «Το παρόν και το μέλλον της Κυκλικής Οικονομίας»

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε πρώτοι τα νέα της School & Office North 2023.