Ερχεται το 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival

Olympus Adrenaline & Nature Festival

Το διήμερο 25 και 26 Μαΐου στην Πιερία

Το 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival είναι γεγονός. Στις 25 & 26 Μαΐου 2024, στην πανέμορφη Πιερία, οι τοπικοί επιχειρηματίες ανοίγουν τις αγκάλες τους για να σας καλωσορίσουν σε έναν κόσμο πλούσιο σε εκπληκτικά τοπία και πληθώρα υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Το Olympus Adrenaline & Nature Festival στοχεύει να συνδέσει την ακτογραμμή της Πιερίας, τον Ολυμπο, τα Πιέρια, τη φύση, τον πολιτισμό και τις δραστηριότητες σε μια ετήσια γιορτή.

Στα πλαίσια του 1ου Olympus Adrenaline & Nature Festival μπορείτε να συμμετέχετε σε μία απόδραση – εμπειρία στην Πιερία, να ανακαλύψετε τις δυνατότητες της περιοχής και να εξερευνήσετε τη γκάμα των δραστηριοτήτων που προσφέρουν οι τοπικοί επιχειρηματίες. Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε απευθείας από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, να συμμετέχετε σε όσες από τις 70 και πλέον βιωματικές δραστηριότητες επιθυμείτε και να δοκιμάσετε νέες γεύσεις με τοπικά προϊόντα.

Όλες οι δράσεις του διημέρου προσφέρονται από τις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις και τους συλλόγους δωρεάν!
Ελπίζουμε να συνδεθείτε με τον τόπο και να μοιραστείτε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία με τους φίλους σας, δημιουργώντας μια μοναδική και αξιομνημόνευτη εμπειρία ταξιδιού στην Πιερία.

Διαβάστε επίσης  Ερχονται τα "Πυλαιώτικα" - Τετραήμερο εκδηλώσεων με πολλά δρώμενα

Το 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) με την επιμέλεια της OPEN WAYS Events & Travel και τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Δείτε το γενικό πρόγραμμα δράσεων του διημέρου ΕΔΩ