Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Θα λειτουργήσουν στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Συκεών και Νεάπολης Στη λειτουργία Εργαστηρίων Δημιουργικής Γραφής στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Συκεών και Νεάπολης προχωρά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών. Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Τα Εργαστήρια απευθύνονται σε ενήλικες, οι οποίοι θα μυηθούν στα μυστικά της δημιουργικής γραφής από την καθηγήτρια Στέλλα Τσίγγου. […]

Θα λειτουργήσουν στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Συκεών και Νεάπολης

Στη λειτουργία Εργαστηρίων Δημιουργικής Γραφής στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Συκεών και Νεάπολης προχωρά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Τα Εργαστήρια απευθύνονται σε ενήλικες, οι οποίοι θα μυηθούν στα μυστικά της δημιουργικής γραφής από την καθηγήτρια Στέλλα Τσίγγου. Οι εγγραφές, για τις οποίες θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ξεκινούν από χθες, Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2018, για να ακολουθήσει αμέσως μετά η παράδοση των μαθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Νεάπολης και Συκεών και να εγγράφονται στα τμήματα ή να επικοινωνούν εναλλακτικά για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310.635060, 2310.271-376 κατά τις ακόλουθες ώρες και μέρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 9 π.μ.-9 μ.μ. και Τρίτη, Πέμπτη 9 π.μ. έως 4μ.μ.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών. Οι ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι από τις 11π.μ. έως τη 1μ.μ..