ΕΣΗΕΜΘ: Διαγωνιστική έκθεση φωτορεπορτάζ με θέμα την πανδημία

Την τέταρτη διοργάνωση της Διαγωνιστικής Έκθεσης Φωτορεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο #PRESS_photostories 2020, προετοιμάζει το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης.

Στη διαγωνιστική έκθεση της ΕΣΗΕΜΘ μπορούν να συμμετάσχουν φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι που εργάζονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό με φωτογραφίες τους από το έτος 2020 και με αποκλειστικό θέμα την πανδημία.
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν έως 10 φωτογραφίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο και από οποιοδήποτε πεδίο και περιβάλλον επιλέξουν, αρκεί να έχουν σχέση με τις συνθήκες της πανδημίας και να αφορούν την Ελλάδα.

Τις φωτογραφίες θα υποδεχθεί έως τις 7 Φεβρουαρίου 2021 πενταμελής Κριτική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν: Ο φωτορεπόρτερ Αριστοτέλης Σαρρηκώστας, ο αρχιτέκτονας και φωτογράφος Άρις Γεωργίου, ο Καθηγητής του τμήματος ΜΜΕ και Επικοινωνίας ΑΠΘ Γρηγόρης Πασχαλίδης, ο επιμελητής του MOMus- Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ηρακλής Παπαϊωάννου και ο γενικός γραμματέας του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, δημοσιογράφος Τάσος Ρέτζιος.

Διαβάστε επίσης
Το Thes.gr συμμετέχει στην στάση εργασίας της ΕΣΗΕΜΘ

Οι φωτογραφίες που θα επιλέξει η Κριτική Επιτροπή θα συμπεριληφθούν σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες. Το πρώτο Βραβείο κερδίζει χρηματικό έπαθλο 1.500 ευρώ, το δεύτερο 1.000 ευρώ και η τρίτη καλύτερη φωτογραφία 500 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *