Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Αστυνομίας και Απόλλωνα Καλαμαριάς (ΦΩΤΟ)

ποδοσφαιρικός αγώνας Καλαμαριά

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στο Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς “Ο Αριστοτέλης” που φέτος ήταν αφιερωμένος στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 ανάμεσα  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και στους Παλαίμαχους του Απόλλων Καλαμαριάς.

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άριστη συμμετοχή σας στην φετινή διοργάνωση που σκοπό είχε την ευαισθητοποίηση των οδηγών για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την τήρηση του Κ.Ο.Κ. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παράγοντες, αλλά και στους χορηγούς μας που έμπρακτα μας στηρίζουν σε κάθε γεγονός”, δήλωσε ο πρόεδρος της της ομάδας Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Νταπούλιας.

ποδοσφαιρικός αγώνας Καλαμαριά

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νεολαίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Καλαμαριάς, Χριστίνα Φοροπούλου, ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, Φώτης Μαζουλουξής και ο Δημήτρης Αντωνίου που συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις οδική ασφάλειας.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση έληξε 2-4 υπέρ της ομάδας της Αστυνομίας.

ποδοσφαιρικός αγώνας Καλαμαριά

ποδοσφαιρικός αγώνας Καλαμαριά