Γάμος και Βάπτιση Live Streaming: Η νέα υπηρεσία της Life Events Production για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας

Γάμος γάμος βάπτιση Βάπτιση Live Streaming Life Events Production

Μοιραστείτε την πιο ευτυχισμένη στιγμή με τους αγαπημένους σας!

Γάμος και Βάπτιση: Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας, θέλετε να έχετε δίπλα σας αγαπημένα πρόσωπα, για να σας ευχηθούν, να σας αγκαλιάσουν, να μοιραστείτε μαζί τη χαρά σας και να περάσετε πραγματικά όμορφα.

Οσο ξεχωριστά όμως μυστήρια είναι ο Γάμος και η Βάπτιση, είναι και διαδικασίες που δημιουργούν ένα έξτρα άγχος όσον αφορά την οργάνωσή τους. Πόσους να καλέσω; Πόσο θα μου κοστίσει να έρθουν οι συγγενείς και οι φίλοι που μένουν μακριά; Πώς θα τα καταφέρω για να είναι όλοι ικανοποιημένοι; Ερωτήματα απολύτως λογικά που υπάρχουν στο μυαλό όλων.

Γάμος γάμος βάπτιση Βάπτιση Live Streaming Life Events Production

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν ξεχνάμε φυσικά και την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού, που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας και έχει θέσει πλέον νέους όρους και κανόνες τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και τα μυστήρια.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι περιορισμοί που έχουν μπει και οφείλουμε να τηρήσουμε, βάζουν πολλά ζευγάρια σε δεύτερες σκέψεις. Ο Γάμος και η Βάπτιση, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, δε θα γίνονται όπως πριν…  «Μήπως πρέπει να ακυρώσω το γάμο μου ή τη βάπτιση;», «Θέλω φίλους και συγγενείς να με δουν νυφούλα και να μοιραστούν τη χαρά μου, αλλά δεν επιτρέπεται να τους καλέσω όλους στο γάμο μου. Είμαι σε αδιέξοδο», «Εχω ορίσει ημερομηνία για το γάμο μου, έχω κάνει τόσα έξοδα, τι θα κάνω;» είναι μερικές εξ αυτών.

Γάμος γάμος βάπτιση Βάπτιση Live Streaming Life Events Production

Μην ανησυχείτε, μην προβληματίζεστε, μην πανικοβάλλεστε. Λύση υπάρχει και αξίζει να την ανακαλύψετε!

Wedding Live Streaming: Η νέα υπηρεσία της LIFE EVENTS  με ένα τηλεφώνημα 6972818384

Η ομάδα παραγωγής της ΚΟΙΝΣΕΠ LIFE EVENTS, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρινόμενη στις ανησυχίες σας, είναι δίπλα σας ακόμη και σε μία τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας, με μια επιλογή που μπορεί να σας «λύσει» τα χέρια.

Γάμος γάμος βάπτιση Βάπτιση Live Streaming Life Events Production

Πρόκειται για την υπηρεσία Wedding Live Streaming!

Τηλε-εργασία, τηλε-διάσκεψη, τηλέ-μαθήματα, τηλέ-πάρτι και τώρα τηλέ-γάμος…

Η σωστή χρήση της τεχνολογίας, με τον απαραίτητο εξοπλισμό και την υπηρεσία Live Streaming, σας δίνει τη δυνατότητα να «καλέσετε» όσο κόσμο θέλετε στο Γάμο ή τη Βάπτισή σας, σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη και αν βρίσκεται, και χωρίς περαιτέρω έξοδα.

Με τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουμε, προσφέρουμε τη δυνατότητα για κάλυψη της ξεχωριστής αυτής στιγμής μέσα από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σε απεριόριστο αριθμό ανθρώπων με πολύ χαμηλό κόστος.

Μέσω του Live Streaming, ο Γάμος σας αναμεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου, ταράζοντας τα ήδη τετριμμένα και ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2020-2021.

Μία έξτρα υπηρεσία που παρέχεται σε περίπτωση που κάνετε Γάμο και Βάπτιση μαζί, είναι η δυνατότητα ζωντανής σύνδεσης χωρίς διακοπή ανάμεσα στα δύο μυστήρια, με την απαιτούμενη σκηνοθετική άποψη.

Συμβουλευτείτε ΤΩΡΑ την ομάδα της LIFE EVENTS για τον τρόπο που μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία κι εμείς θα σας προσφέρουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Κερδίστε χρόνο και χρήματα αποφεύγοντας έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής. Η υπηρεσία του Live Streaming είτε μεμονωμένα είτε μέσα από το πακέτο της βιντεοσκόπησης πραγματικά αξίζει και δεν κοστίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες και κοστολόγια επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2311 243 579 και 6972 818384 και στο www.life-events.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *