Γεύση Χριστουγέννων από τον Διεθνή Σύλλογο Γυναικών Ελλάδας

Μια γιορτή για όλη την οικογένεια στις 26 Νοεμβρίου στο Πανόραμα Η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Γιορτή- Παζάρι, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (IWOG), φέτος θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Πανοράματος, από τις 10:30 π.μ. ως τις 5:00μ.μ. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν […]

Μια γιορτή για όλη την οικογένεια στις 26 Νοεμβρίου στο Πανόραμα

Η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Γιορτή- Παζάρι, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (IWOG), φέτος θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Πανοράματος, από τις 10:30 π.μ. ως τις 5:00μ.μ.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σπιτικές λιχουδιές και εποχιακά ποτά από διάφορα μέρη του κόσμου, να διαλέξουν τα δώρα τους από μια μεγάλη ποικιλία χειροτεχνημάτων και βιολογικών αγαθών, να βρουν πραγματικούς «θησαυρούς» από δεύτερο χέρι – βιβλία, CDs, DVDs, κοσμήματα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, κλπ- σε εκπληκτικές τιμές, και να διασκεδάσουν με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης (Φιλαρμονική Πανοράματος, Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Κυρίλλου και Μεθοδίου, Παραδοσιακοί Χοροί ΞΑΣΤΕΡΙΑΣ, Fantacy Dance Studio και η ομάδα ΧΟΡΟΣΗΜΟ) και να δοκιμάσουν την τύχη τους στην κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς με τα πλούσια δώρα.
Παράλληλα, εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μας φίλους που θα απασχολούνται δημιουργικά, όλη την ημέρα, με κατασκευές, face painting, ζωγραφική και παιχνίδια, με τη φροντίδα της Μ. Γιωτάκη, της Κ.Γκιόλα, του μοναδικού ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟΥ και του KID’S FUN FACTORY ή να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη που έρχεται ειδικά για τα παιδιά!
Η είσοδος είναι 1 ευρώ.
ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ