«Η γιαγιά διάβασε παραμύθια» στο Κορδελιό

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Α΄ ΚΑΠΗ Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η πιο αγαπημένη εκδήλωση της σχολικής κοινότητας και των μελών του Α’ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και των ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Πρόκειται για την επιτυχημένη […]

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Α΄ ΚΑΠΗ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η πιο αγαπημένη εκδήλωση της σχολικής κοινότητας και των μελών του Α’ ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και των ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Πρόκειται για την επιτυχημένη συνδιοργάνωση του θεσμικού πλέον χριστουγεννιάτικου προγράμματος με θέμα «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ» το οποίο απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού με στόχο την επαφή των μικρών παιδιών με την τρίτη ηλικία αλλά και την εξοικείωση τους με το βιβλίο και με το χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Ο χριστουγεννιάτικα διακοσμημένος χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης γέμισε από νωρίς το πρωί χαρούμενες παιδικές φωνούλες και φατσούλες.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού

Φέτος όμως τα παιδιά δεν παρακολούθησαν παθητικά αλλά συμμετείχαν ενεργά στο ανακαινισμένο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα το οποίο ήταν εμπλουτισμένο με πολλά θεατρικά σκετς, αφηγήσεις παραμυθιών, χριστουγεννιάτικων ιστοριών και κάλαντα , σε σκηνοθεσία του Κυριάκου Δανιηλίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά κάθε χρόνο περιμένουν με αγωνία αυτήν την εκδήλωση είτε γιατί κάποια παιδιά δεν έχουν τη γιαγιά τους εν ζωή είτε κάποιων άλλων κατοικεί μακριά …
Ο στόχος των οργανωτών επιτευχθεί και φέτος …όλα τα παιδιά