Γλύκας: Τα ποσά που θα μπορούν να διεκδικήσουν όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό (ΒΙΝΤΕΟ)

κακοκαιρία Ελπίς Αττική Οδός

«Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από αυτούς που τάζουν λαγούς και πετραχείλια»

Για τις αποζημιώσεις που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας “Ελπίς” μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας, στην εκπομπή “MEGA ΣΚ”.

Όπως δήλωσε ο κ. Γλύκας, πολλοί είναι οι δικηγόροι που υπόσχονται εξωφρενικά ποσά αποζημίωσης, όμως ο ίδιος θεωρεί πως το ποσό έως 30.000 ευρώ είναι ένα αποδεκτό ποσό.

«Δεν θα πρέπει να παρασυρόμαστε από συναδέλφους που τάζουν λαγούς και πετραχείλια χωρίς αν υπάρχει το παραμικρό υπόβαθρο», είπε αρχικά ο κ. Γλύκας.

«Ερχόμαστε και λέμε το εξής: Εάν δεν υπάρχει άμεση βλάβη, δηλαδή πρωτοφανής ταλαιπωρία, εάν έβγαλε σοβαρό πρόβλημα υγείας ή να επιδεινώθηκε κάποιο επικείμενο νόσημα, τα ποσά δεν πρόκειται να κινηθούν σε εξαψήφια και πενταψήφια νούμερα. Άκουσα χθες ότι τα ποσά μπορούν να γίνουν σε όσα θέλει ο καθένας. Αυτό μπορεί να γίνει σε επίπεδο αιτήματος, αλλά όχι επιδίκασης. Τα 10.000 ευρώ είναι ένα ποσό που μπορεί να εκπροσωπήσει κανείς. Τα 100.000 και 50.000 ευρώ είναι εξωφρενικά ποσά, δεν πρόκειται να γίνει».

«Τα ποσά από 15.000 έως 30.000 ευρώ είναι ευπρόσωπη διεκδίκηση, αλλά αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης θα πρέπει να ξέρει ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα τη λάβει. Άλλα η διεκδίκηση, άλλο η ικανοποίηση», κατέληξε.

Πηγή: megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.