Ι.Ε.Κ. La Chef Levi: Διοργανώνει για τρίτη χρονιά την Ημέρα Ανθρωπιάς-Εθελοντική Αιμοδοσία

Το Ι.Ε.Κ. La Chef Levi για τρίτη χρονιά διοργανώνει την Ημέρα Ανθρωπιάς-Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου από τις 09.00 έως και τις 12.00, όπου δίνουμε αίμα, ρούχα και τρόφιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Mε σύνθημα «Η Μαγειρική δεν είναι το μόνο που κυλά στις φλέβες σου» η La Chef Levi σας προσκαλεί στην ετήσια Ημέρα Ανθρωπιάς, μία ημέρα στην οποία όλοι μπορούν να προσφέρουν.

Η Σχολή ενθαρρύνει όλους να συμμετάσχουν σε αυτόν τον ευγενή σκοπό, είτε δίνοντας αίμα είτε συλλέγοντας τρόφιμα και ρούχα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Οι ανάγκες σε αίμα στην χώρα μας δεν μπορούν να καλυφθούν, για το λόγο αυτό η Ελλάδα εισάγει κάθε χρόνο φιάλες αίματος από την Ελβετία.

Διαβάστε επίσης  Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη 

Μία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης η οποία ενισχύει την Τράπεζα αίματος της La Chef Levi και την κοινωνία. Η αιμοδοσία είναι πράξη ζωής και αγάπης η οποία μας ενώνει ακόμα περισσότερο!

Στόχος της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουν οι νέοι και οι νέες την αιμοδοσία, πολλοί να αιμοδοτήσουν για πρώτη φορά ενώ μέσα της προσφοράς τροφίμων και ρούχων όλοι μπορούν να προσφέρουν όπως μπορούν.

Την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου από τις 09.00 έως και τις 12.00 δίνουμε αίμα, ρούχα και τρόφιμα και συμμετέχουμε σε αυτή την γιορτή χαράς.

Η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική!”.