Η Milkplan γιόρτασε τα 25 της χρόνια σε μία όμορφη εκδήλωση στην Zootechnia 2023 (BINTEO & ΦΩΤΟ)

Milkplan 12η Zootechnia γιορτή 25 χρόνια γενέθλια εκδήλωση

Πλήθος κόσμου στη μεγάλη γιορτή της εταιρείας

Την 12η Zootechnia επέλεξε η ελληνική εταιρεία Milkplan για να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο τα 25α της γενέθλια.

Στο Περίπτερο 15, Stand 1 & 29, οι άνθρωποι της Milkplan καλωσόρισαν με ένα πλατύ χαμόγελο τους επισκέπτες της Zootechnia – της μοναδικής εξειδικευμένης έκθεσης στον τομέα της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας στην Ελλάδα, που φιλοξενείται από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης – και τους πελάτες τους, και πέρασαν μία όμορφη βραδιά, γιορτάζοντας μαζί τους τα 25 τους χρόνια στο χώρο της κτηνοτροφίας.

Milkplan 12η Zootechnia γιορτή 25 χρόνια γενέθλια εκδήλωση

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Νίκος Ημερίδης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασε την ιστορία της Milkplan καθώς και ένα συγκινητικό βίντεο – αφιέρωμα στον πατέρα του και ιδρυτή, Τριαντάφυλλο Ημερίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2011.

Στο βίντεο της παρουσίασης μίλησαν επίσης συνεργάτες και πελάτες της Milkplan ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις στους επί χρόνια πιστούς και καλούς συνεργάτες της εταιρείας.

Milkplan 12η Zootechnia γιορτή 25 χρόνια γενέθλια εκδήλωση

Ημερίδης: «Δεν σταματάμε εδώ… Εχουμε να δημιουργήσουμε πολλά ακόμη»

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Ημερίδης τόνισε πως η Milkplan συνεχίζει τη διαδρομή της και έχει όρεξη να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα πράγματα: «Η σημερινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 25 χρόνια της Milkplan. 25 χρόνια που έχουμε αναμνήσεις, που έχουμε πετύχει πράγματα και νιώθουμε πάρα πολύ υπερήφανοι γι’ αυτά. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Εχουμε πάρα πολύ όρεξη γιατί ξέρουμε πως έχουμε να δημιουργήσουμε ακόμη παρά πολλά πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Milkplan: Η κτηνοτροφία όπως της χρειάζεσαι

Με σύνθημα, «Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ» η Milkplan που δραστηριοποιείται από το 1997 στη χώρα μας, συνεχίζει σταθερά, με συνέπεια, νέα καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και στρατηγικές συνεργασίες να εξυπηρετεί την ελληνική κτηνοτροφία και όχι μόνο!

Μία ελληνική εταιρεία που έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή να εξάγει τα προϊόντα της σε 98 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, διατηρώντας την εξειδίκευση της στον τομέα.

Milkplan 12η Zootechnia γιορτή 25 χρόνια γενέθλια εκδήλωση

Στην 12η Zootechnia, στο περίπτερο της Milkplan θα δείτε όλες τις λύσεις κτηνοτροφικού εξοπλισμού αιγοπροβάτων και αγελάδων και τις λύσεις ψύξης και επεξεργασίας γάλακτος!

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα που θα βελτιώσουν τη ρουτίνα των κτηνοτρόφων αλλά και όλα τα προϊόντα σταβλικού εξοπλισμού αγελάδων σε μία μοναδική προσομοίωση στάβλου!

Στο Stand 1 έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Service Center της Milkplan αλλά και τις λύσεις ζωοτροφών και ζωοτεχνικών υπηρεσιών της Milkplan σε συνεργασία με τη Nutristar!

Milkplan 12η Zootechnia γιορτή 25 χρόνια γενέθλια εκδήλωση

Milkplan: Η εξέλιξή της στο χρόνο

1987
O Τριαντάφυλλος Ημερίδης και ο Βασίλης Μακρόπουλος ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με αντικείμενο την παραγωγή ανοξείδωτων κατασκευών και λύσεων βιομηχανικής ψύξης.

1997
● Οι δύο συνεταίροι ίδρυσαν την Inox Center με εξειδίκευση την παραγωγή δεξαμενών ψύξης γάλακτος και εφαρμογών από ανοξείδωτο.

1998
● Κατασκευή 1ης δεξαμενής ψύξης γάλακτος.

2001
● Οι πρώτες δεξαμενές ψύξης γάλακτος της εταιρίας εξάγονται στα Βαλκάνια.

2004
 Διεύρυνση δραστηριοτήτων της εταιρίας με την παραγωγή αρμεκτικών συστημάτων και λοιπού κτηνοτροφικού εξοπλισμού.

Milkplan 12η Zootechnia γιορτή 25 χρόνια γενέθλια εκδήλωση

2006
Νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 25.000τμ. Νέα μονάδα παραγωγής παγολεκανών κλειστού τύπου. Επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό κοπής και συγκόλλησης laser.

2007
● Ιδρυση Milkplan Α.Ε.

2011
Ο Τριαντάφυλλος Ημερίδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών, στις 8.2.2011 σε επαγγελματικό ταξίδι στο Πακιστάν. Διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας για 25 χρόνια. Καθιέρωσε τη Milkplan στη θέση του ηγέτη στην Ελληνική αγορά και κατάφερε να βάλει τις πιο γερές βάσεις ώστε να αποτελεί μέχρι σήμερα μια από τις δυνατότερες εξαγωγικές βιομηχανίες στον κλάδο.

2015
Στρατηγική συνεργασία με Lely. 1ο Lely Center Greece. Εξαγωγές σε 60 χώρες.

Milkplan 12η Zootechnia γιορτή 25 χρόνια γενέθλια εκδήλωση

Η Milkplan με αριθμούς

2 Εργοστάσια στην Ελλάδα
2 Milkplan Service Center
98 Χώρες Δίκτυο Εξαγωγών
2000 Αρμεκτικά Συστήματα Σε Ολο Τον Κόσμο
50.000 Δεξαμενές Ψύξης
200 + Εργαζόμενοι

Milkplan 12η Zootechnia γιορτή 25 χρόνια γενέθλια εκδήλωση