Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προωθεί τον εναλλακτικό τουρισμό

Σε ένα hi tech περίπτερο στην Philoxenia Ο τουρισμός, το νούμερο ένα προϊόν της Ελλάδας, και οι προοπτικές του βρίσκονται στο επίκεντρο της 33ης Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού Philoxenia που διοργανώνεται στην Ελλάδα στις 10-12 Νοεμβρίου 2017 στους χώρους της ΔΕΘ. Με ένα σύγχρονο, διαδραστικό περίπτερο συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τους επισκέπτες να έχουν […]

Σε ένα hi tech περίπτερο στην Philoxenia

Ο τουρισμός, το νούμερο ένα προϊόν της Ελλάδας, και οι προοπτικές του βρίσκονται στο επίκεντρο της 33ης Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού Philoxenia που διοργανώνεται στην Ελλάδα στις 10-12 Νοεμβρίου 2017 στους χώρους της ΔΕΘ.

Με ένα σύγχρονο, διαδραστικό περίπτερο συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεματικά βίντεο με υπαίθριες δραστηριότητες από οθόνες ευρείας απεικόνισης και να ζήσουν την εμπειρία της Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality) των μνημείων UNESCO της Θεσσαλονίκης και των σημαντικότερων αξιοθέατων της πόλης, μέσα από ειδικές κάσκες VR.

Διαβάστε επίσης
Η Περιφέρεια τίμησε την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα (ΦΩΤΟ)

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προβάλλει ιδιαίτερα τον εναλλακτικό τουρισμό, αφού εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες, η περιοχή προσφέρει πολλές δυνατότητες στους τουρίστες και τις υπόλοιπες περιόδους του έτους, με τις υπαίθριες δραστηριότητες, τον θρησκευτικό τουρισμό κ.α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, Αλέξανδρος Θάνος, μίλησε στην κάμερα του Life-Events.gr για τους στόχους της Περιφέρειας…