Η Tesla του Ελον Μασκ ανοίγει γραφεία στην Αθήνα και ψάχνει εργαζομένους (ΦΩΤΟ)

Tesla Μασκ

Αναρτήθηκε σχετική αγγελία

Θέσεις εργασίας Tesla: Η Tesla, πρωτοπόρος εταιρεία του Ελον Μασκ, έρχεται στην Ελλάδα και ήδη αναζητά προσωπικό για να προσλάβει.

Το… φλερτ της εταιρείας με την Ελλάδα είχε ξεκινήσει ήδη από το 2018. Τότε η εταιρεία δημιούργησε την Tesla Greece, ένα ερευνητικό hub, με έδρα τον Δημόκριτο, και σκοπό τη διαρκή μελέτη σε θέματα κυρίως ενέργειας που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό.

Υπενθυμίζεται πως θέση στα γραφεία της στη Silicon Valley, έχει από το 2011 ένας Ελληνας, ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης απόφοιτος του ΕΜΠ.

Από την ανάρτηση που έχει γίνει στο επίσημο site της προκύπτει ότι η πρωτοπόρος εταιρεία αναζητά συνεργάτες σε δυο τμήματα: Πώληση – Παράδοση Αυτοκινήτων και στο Customer Support. Αναμένεται να διευκρινιστεί πού θα στεγαστεί η αντιπροσωπεία της Tesla καθώς και αν θα ακολουθήσει η ανέγερση μιας κανονικής έκθεσης οχημάτων.

Στην ιστοσελίδα της η Tesla αναφέρει τα εξής για την Ελλάδα:

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για την εντυπωσιακή είσοδό μας στην Ελλάδα, αναζητούμε να προσλάβουμε έναν αριθμό Tesla Advisors ώστε να στελεχώσουν τη νέα μας ομάδα στην Αθήνα. Το καθήκον σου ως Tesla Advisor είναι να προσφέρεις απρόσκοπτη εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διαδικασία εξυπηρέτησης πελατών. Να έχεις μια ασταμάτητη αποφασιστικότητα για να πετύχεις και να σε κινητοποιεί η αποστολή της Tesla να επιταχύνει τη μετάβαση του πλανήτη στη βιώσιμη ενέργεια»

Διαβάστε επίσης
Μυστήριο με την αυτοκτονία 14χρονου στα Κάτω Πατήσια - Εξετάζουν αν οφείλεται σε πρόκληση στο TikTok

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση για την είσοδό της στην Ελλάδα:

Το κείμενο που συνοδεύει την… αγγελία της Tesla (μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ):

Πηγή: economistas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.