Καλαμαριά: «Κανείς μόνος τις γιορτινές ημέρες»

Ημαθία τροφίμων

Δράσεις στήριξης από το Δήμο Καλαμαριάς Ο Δήμος Καλαμαριάς με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και συμμετοχής προχώρησε σε στοχευμένες δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης τις ημέρες των Χριστουγέννων, προκειμένου να ανακουφίσει οικογένειες αλλά και άτομα που δοκιμάζονται από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, με σύνθημα «Κανείς μόνος τις γιορτινές ημέρες». Συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας […]

Δράσεις στήριξης από το Δήμο Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και συμμετοχής προχώρησε σε στοχευμένες δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης τις ημέρες των Χριστουγέννων, προκειμένου να ανακουφίσει οικογένειες αλλά και άτομα που δοκιμάζονται από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, με σύνθημα «Κανείς μόνος τις γιορτινές ημέρες».

Συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων, με τη συνεργασία όλων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου οργανώνει δράσεις, στηρίζοντας αδύναμους και ευπαθείς πολίτες.

• Σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα προσφέρει σε 150 άτομα, πακέτα τα οποία περιέχουν τρόφιμα και είδη καθαριότητας, ως έκτακτο βοήθημα.

• Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα «Γεύμα και Φροντίδα» θα ετοιμάσει για να προσφέρει στους 100 ωφελούμενους του προγράμματος, ένα «Γεύμα Αγάπης» με πλούσιο εορταστικό μενού.

Διαβάστε επίσης
Συγκέντρωση τροφίμων στην Καλαμαριά

• Επιπλέον θα δοθούν δωροεπιταγές αγάπης σε άτομα που δεν έχουν λάβει πακέτο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

• Επίσης, οργανώνεται συναυλία αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την “Ομάδα Μουσικής Έκφρασης”, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 στις 7.30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», με δωρεάν είσοδο. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, μπορούν εθελοντικά, να αφήνουν στην είσοδο του θεάτρου, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής καθαριότητας.