Κάλεσμα για ένα «FUNταστικό» απόγευμα στην χριστουγεννιάτικη Τούμπα

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει το FUNtastic PARK, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα (Γρ. Λαμπράκη-Κλεάνθους), λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους. Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:30, το γιορτινό ραντεβού δίνεται στο Θεατράκι του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, όπου θα […]

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει το FUNtastic PARK, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα (Γρ. Λαμπράκη-Κλεάνθους), λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:30, το γιορτινό ραντεβού δίνεται στο Θεατράκι του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, όπου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

  • Παραδοσιακοί χοροί από την Ήπειρο και την Κοζάνη – Πολιτιστικός Σύλλογος Βορείου Ελλάδος «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
  • Παραδοσιακοί χοροί από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης – Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου.
  • Παραδοσιακοί χοροί από τη Γεωργία – Χορευτικό Συγκρότημα «ΑΡΓΩ».
  • latin και Hip Hop χοροί – Σχολές Χορού και Θεάτρου «Let’s Dance».
Διαβάστε επίσης
Αρωμα Χριστουγέννων στην Τούμπα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Οι διοργανωτές καλούν το κοινό να περάσει ένα «FUNταστικό» απόγευμα προ-παραμονής της Πρωτοχρονιάς, να ταξιδέψει στους ήχους της μουσικής και στις εικόνες του χορού με έναν χαρούμενο και αισιόδοξο τρόπο, βάζοντας τα καλύτερα θεμέλια για τη νέα χρονιά.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.