Η Καλλιπάτειρα στηρίζει το Ολυμπιακό Μουσείο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μια βραδιά ύμνος στον αθλητισμό… Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα Κα Κατερίνα Παναγοπούλου και η συντονίστρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης Κα Κούλα Γιαννακίδου, στηρίζουν το Ολυμπιακό Μουσείο, με την δυναμική τους συνδρομή και την πλήρη υποστήριξή τους. Τα μέλη του συλλόγου έδωσαν δυναμικό παρόν και σε αυτό το κάλεσμα, που είναι ακόμα ένα […]

Μια βραδιά ύμνος στον αθλητισμό…

Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα Κα Κατερίνα Παναγοπούλου και η συντονίστρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης Κα Κούλα Γιαννακίδου, στηρίζουν το Ολυμπιακό Μουσείο, με την δυναμική τους συνδρομή και την πλήρη υποστήριξή τους.

Τα μέλη του συλλόγου έδωσαν δυναμικό παρόν και σε αυτό το κάλεσμα, που είναι ακόμα ένα θεμέλιο, για το αξεπέραστο Ολυμπιακό Ιδεώδες και για την στήριξη του αθλητισμού στην χώρα μας. Το Π.Α.Σ.Γ Καλλιπάτειρα διοργάνωσε εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα χθες 20 Νοεμβρίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της δράσης του Ολυμπιακού Μουσείου και την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι σε φορείς που διασώζουν τον πολιτισμό μας.

Το Ολυμπιακό Μουσείο ουδέποτε έλαβε κρατική ενίσχυση και λειτουργεί από τη σύστασή του, στηριζόμενο αποκλειστικά στη δική του άοκνη πολιτιστική και εκπαιδευτική δραστηριότητα καθώς επίσης και στην εθελοντική προσφορά μελών, φίλων και συνεργατών. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και λάμπρυνε με την μοναδική παρουσία της Ολυμπιονίκης μας στη σκοποβολή, Αννα Κορακάκη, η οποία ήταν ανάμεσα στους βραβευμένους Ολυμπιονίκες μας που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016. Όταν η συνεργασία και η αλληλεγγύη γίνονταν γέφυρα επικοινωνίας, τότε μπορούν να στηριχτούν και να ενισχυθούν μεγάλες ιδέες, όπως το Ευ Αγωνίζεσθε, ανοίγοντας τον δρόμο σε διακρίσεις και επιτυχίες που περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη η χώρα μας!

Διαβάστε επίσης
Διήμερο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αναδόχων και εθελοντών "Αγιος Στυλιανός"

Ο αθλητισμός είναι ένα τεράστιο και πολυσήμαντο πεδίο, και χρειάζεται την υποστήριξή και την αγάπη όλων μας. Στην χώρα που γεννήθηκε η Ολυμπιακή ιδέα το Ολυμπιακό Μουσείο αποτελεί τον ναό του αθλητισμού, και τη αφετηρία για την ενίσχυσή του και την πρόοδό του. Όπως η αρχαία Καλλιπάτειρα που λειτούργησε, με πάθος σθένος, και πίστη έτσι σε ότι κάνουν και οι νέες Καλλιπάτειρες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και μας φέρνουν πιο κοντά, σε χρυσές επιδόσεις και μετάλλια που ανήκουν σε όλους τους Έλληνες.

Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την υπέροχη βραδιά, που μας θύμισε λαμπρές στιγμές, του αθλητισμού μας , αλλά και τόνωσε το κοινωνικό αίσθημα συνεργασίας και αλληλεγγύης που επιβάλλεται να έχουμε όλοι μας. Ενωμένοι και με πίστη σε υψηλά ιδανικά, μπορούμε να πετύχουμε, πολλά πράγματα, με αξιοσύνη και διάρκεια.