«Καλώς ήλθατε στη Μακεδονία»: Η πινακίδα που τοποθετήθηκε στην είσοδο Πλαταμώνα – Πόρων (ΦΩΤΟ)

Πριν λίγες ημέρες έγιναν τα αποκαλυπτήριά της Μία πινακίδα, που καλωσορίζει τους οδηγούς, που έρχονται από τη Θεσσαλία στη Μακεδονία, τοποθετήθηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή «Αγιος Ραφαήλ» Πλαταμώνα (όριο Θεσσαλίας – Μακεδονίας). Η τοποθέτηση της πινακίδας ήταν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δίου – Ολύμπου, από το Σεπτέμβριο του 2014, όταν ο […]

Πριν λίγες ημέρες έγιναν τα αποκαλυπτήριά της

Μία πινακίδα, που καλωσορίζει τους οδηγούς, που έρχονται από τη Θεσσαλία στη Μακεδονία, τοποθετήθηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή «Αγιος Ραφαήλ» Πλαταμώνα (όριο Θεσσαλίας – Μακεδονίας).

Η τοποθέτηση της πινακίδας ήταν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δίου – Ολύμπου, από το Σεπτέμβριο του 2014, όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, πόζαρε στον Ολυμπο κρατώντας σημαία με τον Ηλιο της Βεργίνας.

Στα αποκαλυπτήρια της πινακίδας, που έγιναν στις 20 Φεβρουαρίου, σε μία λιτή τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων κ.α.

Πηγή: olympiobima.gr