Καλός ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο!

καιρός ήλιος

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου Ο Δεκαπενταύγουστος κοντοζυγώνει και ο δημοφιλής μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει… καλοκαίρι. Σε φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι ο καιρός μέχρι το Δεκαπενταύγουστο. Μπορεί τις επόμενες ώρες οι θυελλώδεις άνεμοι να… προβληματίζουν τους εκδρομείς, ωστόσο ο καιρός μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο θα είναι πολύ καλός. Σήμερα, Παρασκευή 10 Αυγούστου, […]

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου

Ο Δεκαπενταύγουστος κοντοζυγώνει και ο δημοφιλής μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει… καλοκαίρι. Σε φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες θα είναι ο καιρός μέχρι το Δεκαπενταύγουστο. Μπορεί τις επόμενες ώρες οι θυελλώδεις άνεμοι να… προβληματίζουν τους εκδρομείς, ωστόσο ο καιρός μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο θα είναι πολύ καλός. Σήμερα, Παρασκευή 10 Αυγούστου, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα Δυτικά 3 με 5, στα Ανατολικά 5 με 7 και βαθμιαία στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.

Καιρός Δεκαπενταύγουστο – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου
Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τη δική του πρόβλεψη για τον καιρό τις επόμενες μέρες και το Δεκαπενταύγουστο. Όπως αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο καιρός θα είναι πολύ καλός τουλάχιστον μέχρι και τον Δεκαπεντάυγουστο, μόνο οι βοράδες από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 6-7 και κατά διαστήματα έως και τα 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από την Τρίτη 14/8.

Διαβάστε επίσης
Επιδεινώνεται επικίνδυνα ο καιρός

 

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μέχρι τον 15Αύγουστο!
Πολύ καλός ο καιρός τουλάχιστον μέχρι και τον 15Αύγουστο , μονο οι βοράδες από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 6-7 και κατά διαστήματα έως και τα 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση απο την Τρίτη 14/8. Η θερμοκρασία σε πολύ καλά επίπεδα για την περιόδο που διανύουμε χωρίς αυξημένη την υγρασία – κουφόβραση (εκτός απο τη δυτική Ελλάδα και τα Επτάνησα όπου λόγω των εξασθενημέων ανέμων θα είναι κατά τόπους αυξημένη) και μόνο προς τον 15Αυγουστο υπάρχουν ενδείξεις για κάποια σταδιακή άνοδο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.