Κλειστά σχολεία σε Κατερίνη, Βέροια και Νάουσα λόγω χιονιά

χιόνια Χαλκιδική κλειστά σχολεία

Αναλυτικά που θα είναι κλειστά τα σχολεία

Ο χιονιάς κρατά κλειστά σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

Δήμοι σε Ημαθία και Πιερία ανακοίνωσαν πως σχολεία δε θα λειτουργήσουν για την προστασία των μαθητών.

Κλειστά λόγω των χιονοπτώσεων και γενικότερα των έντονων καιρικών φαινομένων, θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κατερίνης. Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα παραμείνουν κλειστά. Ωστόσο, τα μαθήματα στις εν λόγω μονάδες, κατόπιν εισήγησης της Διευθύντριας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Ο Δήμος Νάουσας έκανε γνωστό ότι σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, σχολεία ειδικής αγωγής, όπως επίσης παιδικοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ) λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Από τον Δήμο Βέροιας ανακοινώθηκε ότι σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Βέροιας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Σχολεία Ειδικής Αγωγής) λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν”.

Διαβάστε επίσης  Επίθεση από χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων - Τι θα γίνει με τις εξετάσεις στα Λύκεια

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου έκανε γνωστό πως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σχολεία σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, θα παραμείνουν κλειστά

Για προληπτικούς λόγους, σήμερα, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων και των παιδικών σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης του δήμου Αλεξάνδρειας, θα παραμείνουν κλειστές, λόγω κακοκαιρίας (χιονόπτωση).