Ξεσήκωσαν τη Μελβούρνη οι Μωμόγεροι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Εντονο ποντιακό χρώμα στο 31ο Lonsdale Street Greek Festival   Διαφορετικό χρώμα στο 31ο Lonsdale Street Greek Festival στη Μελβούρνη έδωσαν οι Μωμόγεροι, που παρέσυραν τον κόσμο στους ξέφρενους ρυθμούς τους. Προσκεκλημένοι της Ποντιακής Εστίας Μελβούρνης, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Μορφωτικού Συλλόγου Αγ. Δημητρίου Ρυακίου παρουσίασαν ενώπιον του κοινού το δρώμενο των Μωμόγερων […]

Εντονο ποντιακό χρώμα στο 31ο Lonsdale Street Greek Festival

 

Διαφορετικό χρώμα στο 31ο Lonsdale Street Greek Festival στη Μελβούρνη έδωσαν οι Μωμόγεροι, που παρέσυραν τον κόσμο στους ξέφρενους ρυθμούς τους. Προσκεκλημένοι της Ποντιακής Εστίας Μελβούρνης, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Μορφωτικού Συλλόγου Αγ. Δημητρίου Ρυακίου παρουσίασαν ενώπιον του κοινού το δρώμενο των Μωμόγερων και αναμφισβήτητα «έκλεψαν» τις εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης
Σέρρες: Ανήσυχος ο δήμαρχος για την επιδημιολογική κατάσταση

Οι Μωμόγεροι έχουν ενταχθεί στον κατάλογο της UNESCO για την άυλη πολιτιστική κληρονομιά.
Τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου από την Κοζάνη, μαζί με μέλη της Ποντιακής Εστίας και του φιλανθρωπικού οργανισμού της παροικίας της Μελβούρνης «Μέριμνα Ποντίων Κυριών» επισκέφθηκαν επίσης τον πρόξενο της Ελλάδας στη Μελβούρνη Δημήτρη Μιχαλόπουλο.

Πληροφορίες: pontos-news.gr
Βίντεο και φωτογραφίες: Ποντιακή Εστία Μελβούρνης (FB)