ΚΘΒΕ: Δυνατότητα μεταφοράς για την “Ελένη” στην Επίδαυρο

Τη δυνατότητα της οικονομικής μεταφοράς των θεατών με λεωφορείο στην Αργολίδα προσφέρει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Μεταφορά των θεατών για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης των παραστάσεων της καλοκαιρινής του παραγωγής «Ελένη» του Ευριπίδη, σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα και σκηνοθεσία του Βασίλη Παπαβασιλείου, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, στις 12 και 13 Αυγούστου.

Οι θεατές μπορούν να εξασφαλίσουν τη μεταφορά τους προς και από την Επίδαυρο με εισιτήριο που κοστίζει μόλις 13 ευρώ, με τον κωδικό που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Η αγορά εισιτηρίων μεταφοράς γίνεται μέσω της viva https://www.viva.gr/tickets/theater/eleni-tou-eyripidi/

Με την αγορά του εισιτηρίου μεταφοράς, η θέση στο λεωφορείο είναι αυτομάτως κατοχυρωμένη. Η κράτηση του εισιτηρίου λεωφορείου μπορεί να γίνεται μέχρι τις 17:00 της προηγούμενης ημέρας.

Διαβάστε επίσης  ΚΘΒΕ: «Ο Επιθεωρητής» του Νικολάι Γκόγκολ η νέα παραγωγή

Τα λεωφορεία θα αναχωρούν τις ημέρες των παραστάσεων στις 16:45 από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα. Ο έλεγχος των επιβατών – θεατών θα διενεργείται με το απόκομμα που θα επιδεικνύουν οι ίδιοι στους συνοδούς των λεωφορείων, το οποίο θα αφορά αποκλειστικά στη μεταφορά τους και θα διαφοροποιείται από το εισιτήριο. Στην επιστροφή, τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν για την Αθήνα 40΄ μετά το τέλος της παράστασης.
Πληροφορίες για την αναχώρηση των λεωφορείων, τα σημεία αφετηρίας και αναχώρησης, στα τηλ: 210 52 40 140 & 2315 200 078: (Δευτέρα-Παρασκευή, 10.00-15.00).