Λάμψη από Ferrari στην Κέρκυρα

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στο νησί των Φαιάκων Στην Κέρκυρα βρέθηκε πρόσφατα ο πρόεδρος του Club «Passione Rossa» (το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας), Fabio Barone (κάτοχος δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας-Guinness World Records με την Ferrari 458 Italia) για να προετοιμάσει τη μεγάλη συγκέντρωση τουλάχιστον 30 αυτοκινήτων Ferrari και road show που θα […]

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στο νησί των Φαιάκων

Στην Κέρκυρα βρέθηκε πρόσφατα ο πρόεδρος του Club «Passione Rossa» (το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας), Fabio Barone (κάτοχος δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας-Guinness World Records με την Ferrari 458 Italia) για να προετοιμάσει τη μεγάλη συγκέντρωση τουλάχιστον 30 αυτοκινήτων Ferrari και road show που θα πραγματοποιηθεί στο νησί τον Ιούνιο 2018.

Θα υπάρχουν και κληρώσεις όπου οι τυχεροί θα είναι συνοδηγοί μιας Ferrari σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά διάρκεια των εκδηλώσεων.

Θα διοργανωθεί ο διαγωνισμός «Best Ferrari», με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο παρευρισκόμενο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο Ferrari. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας.

Διαβάστε επίσης
Οδηγώντας με 457 χλμ/ώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιηθούν κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες σχετικές πρωτοβουλίες, πχ. μεταφορά από Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari, του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου FERRARI FXX-K, συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κλπ), να συμβάλλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας, χαρίζοντάς της παγκόσμια φήμη και προβολή και κάνοντάς την πόλο έλξης για πολλούς άλλους ανθρώπους. Ενα επιπλέον σκοπός είναι να αναδειχτούν οι φυσικές ομορφιές του νησιού, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να αποτελέσει πλέον σημείο αναφοράς για τους υπολοίπους ιδιοκτήτες Ferrari και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος του Club «Passione Rossa», κ.Fabio Barone, είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο καθότι είναι κάτοχος δύο (2) παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας (Guinness World Record). Συγκεκριμένα, με την Ferrari 458 Italia έχει διανύσει, με το μικρότερο δυνατό χρόνο, το Transfagarasan Highway (στην Ρουμάνια το έτος 2015) που θεωρείται ο πιο ωραίος δρόμος του κόσμου και το Tienmen Mountain Road (στην Κίνα το έτος 2016), που θεωρείται ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου, με 99 στροφές, σε 1800μ ύψος και χωρίς κανένα προστατευτικό κιγκλίδωμα (στηθαίο ασφαλείας).