Η Λάρισα αποκτά το «Πάρκο των Ευχών»

Ανοίγει τις πύλες του στις 8 Δεκεμβρίου Η Λάρισα θα έχει φέτος το δικό της χριστουγεννιάτικο πάρκο. Το «Πάρκο των Ευχών» θα ανοίξει τις πύλες του στις 8 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Μέσα στο πάρκο Αλκαζάρ και σε έκταση 64 στρεμμάτων θα λειτουργήσουν […]

Ανοίγει τις πύλες του στις 8 Δεκεμβρίου

Η Λάρισα θα έχει φέτος το δικό της χριστουγεννιάτικο πάρκο. Το «Πάρκο των Ευχών» θα ανοίξει τις πύλες του στις 8 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μέσα στο πάρκο Αλκαζάρ και σε έκταση 64 στρεμμάτων θα λειτουργήσουν 19 θεματικοί χώροι, θα υπάρχει πίστα παγοδρομίου 500 τμ, χριστουγεννιάτικη αγορά, σκηνές εκδηλώσεων, Carouzel, Fun Park.

Στο Πάρκο των Ευχών θα φιλοξενηθούν, επίσης, το τρένο του Βόρειου Πόλου, το Σινέ των Ξωτικών και το Σπίτι των Χρωμάτων, ενώ στην πύλη εισόδου, τους επισκέπτες θα «υποδέχονται» δύο γιγάντιοι καρυοθραύστες.

Ο κ. Παναγιώτης Νταής

Στη Philoxenia, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, το «Πάρκο των Ευχών» έχει το δικό του περίπτερο με τους υπευθύνους να ενημερώνουν τον κόσμο για τη νέα αυτή κίνηση. Ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης Παναγιώτης Νταής, μίλησε στο Life-Events.gr για το «Πάρκο των Ευχών» και κάλεσε τον κόσμο να το επισκεφθεί