Με επιτυχία η ημερίδα “ΕΣΤΙΑΣΗ & COVID-19 από την θεωρία στην πράξη η βιώσιμη λειτουργία”

εστίαση

Τη διοργάνωσε η Πρωτοβουλία estiasigreece

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα με θέμα «ΕΣΤΙΑΣΗ & COVID-19 από την θεωρία στην πράξη η βιώσιμη λειτουργία».

Ημερίδα διοργάνωσε για την εστίαση η Πρωτοβουλία estiasigreece σε συνεργασία με τα Μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού Covid-19, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021.

Κεντρικοί ομιλητές στην ημερίδα για την εστίαση ήταν κ. Εξαδάκτυλος Αθανάσιος, Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπ. Υγείας καθώς και ο κ. Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπ. Υγείας.

Συνομίλησαν με εκπροσώπους σωματείων από όλη την Ελλάδα για όλα τα επίκαιρα θέματα που αφορούν την εστίαση σχετικά με την επανέναρξη, τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, το ωράριο, την πληρότητα, την « συμμετοχή » της εστίασης στην διασπορά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον κλάδο. Η ημερίδα προβλήθηκε live μέσω της σελίδας στο Facebook της Estiasigreece προσελκύοντας χιλιάδες θεατές κατά την δίωρη διάρκεια της . Η estiasigreece ευχαριστεί τον κ. Εξαδάχτυλο και τον κ. Χατζηχριστοδούλου καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

Διαβάστε επίσης
Παγώνη: "Εδώ καίγεται ο κόσμος, γίνεται πόλεμος, εμείς θα σκεφτόμαστε αν θα πάμε στα εξοχικά;"

Άμεσα θα κατατεθούν στον Γ.Γ Δημόσιας Υγείας καθώς και στην επιτροπή των Λοιμωξιολόγων αναλυτικά οι θέσεις του κλάδου εν όψει της επαναλειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *