Με κωδικό QR η πληρωμή στο THESi από το δήμο Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη, THESi

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην πόλη

Νέο τρόπο για πληρωμή στο σύστημα THESi θα προσφέρει το προσεχές διάστημα ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το «Scan & Pay» όπου με τη χρήση έξυπνου κινητού θα μπορεί να γίνεται άμεσα κι εύκολα η πληρωμή στο THESi. Οπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Δαγκλής, εντεταλμένος σύμβουλος για τθέματα δημοτικής αστυνομίας, σήμερα άρχισε η τοποθέτηση κωδικού QR με την εγκατάσταση υποπινακιδίων σε όλες τις πινακίδες των θέσεων επισκεπτών (λευκή διαγράμμιση).

Η διαδικασία θα είναι απλή. Ο χρήστης σκανάρει τον κωδικό QR στην πινακίδα «Scan & Pay» με οποιαδήποτε εφαρμογή αναγνώρισης κωδικών QR. Αυτομάτως μεταφέρεται σε μία σελίδα όπου συμπληρώνει τον αριθμό κυκλοφορίας και την επιθυμητή διάρκεια στάθμευσης ενώ μπορεί προαιρετικά να συμπληρώσει και το email του ώστε να λάβει βεβαίωση στάθμευσης μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Διαβάστε επίσης
Τσαβλής: «Δεν παραιτούμαι, άγνοια και σκοπιμότητα από πλευράς Ζέρβα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τομέας είναι προσυμπληρωμένος μέσω του κωδικού QR. Στην συνέχεια, ο χρήστης οδηγείται στην σελίδα πληρωμής όπου συμπληρώνει τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής. Όταν εκτελεστεί η πληρωμή, ο χρήστης ενημερώνεται για το αποτέλεσμα της συναλλαγής και βλέπει τα στοιχεία της ενεργοποιημένης στάθμευσης. Οδηγίες παρέχονται και στο επίσημο και ανανεωμένο site του Δήμου για το Σύστημα της Ελεγχόμενης Στάθμευσης, το www.thesi.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *