Με νέα ανανεωμένη ταυτότητα η SKAG συμμετέχει για 2η χρονιά στην Eκθεση School & Office North 2023 (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Παρουσίαση της Skag στην έκθεση school office Θεσσαλονίκη

Από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Δ.Ε.Θ. HELEXPO στη Θεσσαλονίκη

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην Ελλάδα, συμμετέχει για 2η χρονιά στην Έκθεση School & Office North 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 11 με 13 Μαρτίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, HELEXPO.

Η Eκθεση αυτή διοργανώνεται για 2η φορά μετά το 2018 στην βόρεια Ελλάδα και αποτελεί μέχρι σήμερα τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική δράση στην Μακεδονία για τον κλάδο παραγωγής, εμπορίας, χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ και αναλωσίμων γραφείου.

στελέχη SKG Έκθεση School & Office North 2023
Από τα δεξιά προς τα αριστερά: Κώστας Σκαγιάς, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθυντής Παραγωγής, Πόπη Σκαγιά, CEO & Εμπορική Διευθύντρια, Θοδωρής Σκαγιάς, CFO

Φιλοξενεί δε τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, που απαρτίζονται από Έλληνες κατασκευαστές, εισαγωγείς, χονδρέμπορους, αντιπρόσωπους και διανομείς προϊόντων και υπηρεσιών σχετικών με το αντικείμενό της, καθώς και αντίστοιχους Φορείς, Οργανισμούς, Σωματεία και Συνεταιρισμούς.

Φέτος η εταιρεία SKAG μέσα από ένα σύγχρονης αισθητικής περίπτερο, έκτασης 133 τ.μ., προσκάλεσε τους επισκέπτες της Έκθεσης να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των προϊόντων από όλες τις κατηγορίες που διαθέτει, όπως: τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, θεματικά τετράδια, μπλοκ γραφής, κλασέρ γραφείου, μπλοκάκια και πολλά ακόμη είδη.

Παρουσίαση της Skag στην έκθεση school office Θεσσαλονίκη

Επιπλέον, για πρώτη φορά παρουσίασε την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, με το σύγχρονης αισθητικής λογότυπο και την νέα κατηγοριοποίηση των προϊόντων της, η οποία διακρίνεται σε 4 πυλώνες: την Μάθηση, την Οργάνωση, την Δημιουργία και το Παιχνίδι.

Η Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας SΚΑG, Πόπη Σκαγιά, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που για 2η χρονιά, είμαστε εδώ και συμμετέχουμε στην Έκθεση School & Office North, μια έκθεση που θα θέλαμε σαν κλάδος να καθιερώσουμε στην Βόρεια Ελλάδα, για τον κλάδο μας.

Παρουσίαση της Skag στην έκθεση school office Θεσσαλονίκη

Ανυπομονούμε και φέτος να μας τιμήσουν με την παρουσία τους πελάτες και επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδος, ώστε να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των καινοτόμων προϊόντων της SKAG, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη και στην ανάγκη μας να διατηρούμε άσβεστο το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού στο χρόνο.»

Περισσότερες πληροφορίες: www.skag.gr | Ιnstagram | Facebook

Στην κάμερα του Thes.gr μίλησαν για την παρουσία της SKAG στην School & Office North 2023 ο C.F.O. μέλος του Δ.Σ. στην SKAG, Θεόδωρος Σκαγιάς και η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της εταιρείας, Λίνα Σακκά. Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Στην SKAG είναι πολύ χαρούμενοι για την παρουσία τους στην Θεσσαλονίκη και τη συμμετοχή τους στην έκθεση «SCHOOL & OFFICE North 2023»,  ως Μέλος του Συνδέσμου Προμηθευτών ειδών Χαρτοπωλείου.

Οπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της εταιρείας: «Είναι πραγματικά αναζωογονητικό να βλέπουμε ξανά τους πελάτες μας, τα βιβλιοπωλεία της βορείου Ελλάδας ξανά μετά από δύο χρόνια, μετά την πανδημία. Το κλίμα της διοργάνωσης ήταν πολύ αισιόδοξο και όλοι έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι από την έκβαση της έκθεσης. Επιπρόσθετα η διοργάνωση ήταν εξαιρετική».

Οπως προαναφέρθηκε, μετά από δύο χρόνια εσωτερικών διεργασιών, η εταιρία, προχώρησε στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό της μάρκας, επενδύοντας στην επικοινωνία της νέας ανανεωμένης ταυτότητας της SKAG.

Σκοπός τους ήταν να κάνουν την καθημερινότητα πηγή Εμπνευσης έτσι ώστε να «ξυπνάνε» την συναρπαστική πλευρά της ζωής στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Σχετικά με όσα αναφέρουν οι υπεύθυνοι: «Το νέο λογότυπο της SKAG θέλει να συμπαρασύρει μαζί του τον καθένα από εμάς και μαζί ζούμε πιο ουσιαστικά, χαρούμενα και συναρπαστικά την κάθε στιγμή».

Παρουσίαση της Skag στην έκθεση school office Θεσσαλονίκη

Λίγα Λόγια για την SKAG

H SKAG, Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ, 100% ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1956 από τον Θεόδωρο Σκαγιά και δραστηριοποιείται στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης, όπως τα τετράδια ΔΙΕΘΝΕΣ SUPER, τα θεματικά τετράδια UNIVERSITY, τα κλασέρ γραφείου SKAG SYSTEMS, καθώς και τα προϊόντα Χειροτεχνίας SKAG DECO.

Ταυτόχρονα, η SKAG παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών για εξειδικευμένες και εξατομικευμένες ανάγκες επιχειρήσεων, μέσα από συνεχείς επενδύσεις σε νέα ψηφιακά, πλήρως αυτοματοποιημένα μηχανήματα εκτύπωσης και φινιρίσματος.

Παρουσίαση της Skag στην έκθεση school office Θεσσαλονίκη

Με 102 άτομα προσωπικό και μια υπερσύγχρονη ιδιόκτητη βιομηχανική μονάδα παραγωγής 24.000 τ.μ. στο Κρυονέρι Αττικής που διαθέτει χώρους αποθήκευσης και διανομής, η SKAG αποτελεί σήμερα την πρώτη και άκρως ανταγωνιστική επιλογή για την εγχώρια παραγωγή. Παράλληλα, από το 1990 μέχρι και σήμερα διαθέτει εξαγωγική δραστηριότητα, σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Παρουσίαση της Skag στην έκθεση school office Θεσσαλονίκη

Η SKAG αποτελεί ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενώ διαθέτει πιστοποίηση από την EUROCERT για την Ιδιοκτησία, Παραγωγή και Φορολογική της έδρα στην Ελλάδα. Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί με το ISO 9001:2015 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας), ISO 14001:2015 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης), ISO 45001:2018 (Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας), ενώ διαθέτει το Πρότυπο Αξιολόγησης ETHOS PLATINUM, το οποίο σχετίζεται με το Σύστημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που εφαρμόζει.

Παρουσίαση της Skag στην έκθεση school office Θεσσαλονίκη