Μετρό: Αποδίδεται η κυκλοφορία σε Κ.Καραμανλή και Καλλιδοπούλου

Τι ισχύει από σήμερα Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο ύψος του σταθμού «Παπάφη» του Μετρό Θεσσαλονίκης:Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr Απομακρύνεται πλήρως η εργοταξιακή εγκατάσταση του Μετρό και αποδίδεται στη κυκλοφορία η λεωφόρος Κ. Καραμανλή με 3 λωρίδες κυκλοφορίας ανά […]

Τι ισχύει από σήμερα

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο ύψος του σταθμού «Παπάφη» του Μετρό Θεσσαλονίκης:

Απομακρύνεται πλήρως η εργοταξιακή εγκατάσταση του Μετρό και αποδίδεται στη κυκλοφορία η λεωφόρος Κ. Καραμανλή με 3 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στο τμήμα μεταξύ των οδών Παπάφη και Κορυτσάς.

Επιπλέον, από σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 θα εφαρμοσθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του σταθμού «Φλέμιγκ»:

Διαβάστε επίσης
Επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό του Μετρό στις Βρυξέλλες

Η κυκλοφορία επί της οδού Δελφών μετατοπίζεται προς τα δυτικά μεταξύ των οδών Εκάβης και Φλέμινγκ, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση (όπως γίνεται μέχρι τώρα)και αποκαθίσταται η σύνδεση με τις οδούς Στρατηγού Καλλιδοπούλου και Φλέμιγκ.

Αποδίδεται στη κυκλοφορία τμήμα της οδού Αλεξάνδρου Φλέμινγκ μεταξύ των οδών Δελφών και Ροστάν.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σταθμό «Φλέμινγκ» εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου 1 χρόνο.