Μία ξεχωριστή βραδιά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Βιεννέζικη λάμψη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο και ο φετινός παραδοσιακός Βιεννέζικος χορός “The Vienna Ball” που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη μας. Οργανώθηκε υπο την αιγίδα του Δήμου Βιέννης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ήταν μια βραδιά με λαμπερές παρουσίες […]

Βιεννέζικη λάμψη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το Σάββατο και ο φετινός παραδοσιακός Βιεννέζικος χορός “The Vienna Ball” που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη μας.

Οργανώθηκε υπο την αιγίδα του Δήμου Βιέννης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ήταν μια βραδιά με λαμπερές παρουσίες και υψηλό επίπεδο θέασης.  Συμμετείχε η Contra Orchestra υπό την διέυθυνση του αρχιμουσικού Βλαδίμηρου Συμεωνίδη με ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα εξαιρετικών προδιαγραφών!

Επίσης η εκδήλωση πλαισιώθηκε απο την Ορχήστρα Νέου Ωδείου, από την Σοπράνο Συρανούς Τσαλικιάν, τη σχολή χορού του δήμου Θεσσαλονίκης και η χορωδία του Ι.Ν. Κυρίλλου και Μεθοδίου και το σύνολο πνευστών Λασκαρίδης.

Εντυπωσιακά ήταν τα πενήντα ζευγάρια νέων debutants της πόλης που παρουσίασαν την κλασσική χορογραφία με βαλς, υπό τους ήχους της Faecherpolonaise,με την προετοιμασία της σχολής χορού, Dance Sport Academy.

Η βραδιά άλλαξε ατμόσφαιρα σε πιο σύγχρονους ρυθμούς απο τον DJ George Tsakiropoulos και το συγκρότημα Made in China.

Το παρών εκτός άλλων έδωσαν και πολιτικοί, όπως ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας με τη σύζυγό του, ο κ. Χρυσόγονος, ο κ. Γιουλέκας κ.α.

Η βραδιά είχε και αλτρουιστικό χαρακτήρα αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στα εξής σωματεία τα οπία έδωσαν δυναμικό παρών:

-Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών  «ΣΤΟΡΓΗ»

-Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

-Παράρτημα Θεσσαλονίκης «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ»

της Πανελλαδικής Παναθηναϊκής  Οργάνωσης Γυναικών.

-ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ-Παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Όλα τα σωματεία προσφέρουν κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο και η συνεργασία και η προσπάθεια  όλων των φορέων, στέφθηκε μα επιτυχία έπειτα και απο την θερμή ανταπόκριση του κόσμου που στήριξε με την παρουσία του την ξεχωριστή αυτή Βιεννέζικη βραδιά.

Στιγμιότυπα της βραδιάς στο βίντεο του Life-Events.gr