Με ξεχωριστό τρόπο παρουσίασαν την εκδήλωση οι Γιάννης Σερβετάς και Στάθης Παναγιωτόπουλος
Το Σωματείο Κρεοπωλών νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη εκδήλωση κατά την τελευταία μέρα της 84ης ΔΕΘ με κύριο στόχο να ευαισθητοποιήσει τους καταναλωτές ώστε να προτιμούν τα παραδοσιακά κρεοπωλεία για την προμήθεια των κρεάτων τους.
Το φετινό πρόγραμμα της ήταν ιδιαίτερα λαμπρό αλλά και φαντασμαγορικό και τον τόνο του έδωσαν οι γνωστοί παρουσιαστές Γιάννης Σερβετάς και Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώ το κεντρικό της σύνθημα ήταν Taste the meat from the experts”, δηλαδή “Δοκιμάστε το κρέας από τους ειδικούς”!
Στην εκδήλωση “Taste the Meat” οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης παρουσίασαν στο κοινό που επισκέφθηκε το Περίπτερο 8 της ΔΕΘ τεχνικές που αφορούσαν την σωστή επιλογή κρέατος, το σωστό κόψιμο, τα καρυκεύματα και το μαγείρεμα.
Ο πρόεδρος Σάββας Κεσίδης και τα μέλη του Σωματείου οργάνωσαν άρτια την εκδήλωση που είχε την αμέριστη στήριξη του ΕΕΘ και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.
Τα εδέσματα μαγειρεύτηκαν και προσφέρθηκαν έπειτα από κλήρωση στους επισκέπτες της ΔΕΘ.
Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Δημήτρης Αντωνίου φορώντας και αυτός, όπως και ο κόσμος τη μπλούζα του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης.